O Πέδρο Πασκάλ θα υποδυθεί τον Τζόελ, στην τηλεοπτική μεταφoρά του The Last of US

Την Τετάρτη ανακοινώθηκε και η επιλογή για το ρόλο της Έλι

Ο Πέδρο Πασκάλ, ο οποίος υποδύεται τον επώνυμο χαρακτήρα στο The Mandalorian, επιλέχθηκε για το ρόλο του Τζόελ, στην τηλεοπτική μεταφορά του The Last of US που ετοιμάζει το HBO. 

Λίγο μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας από το Deadline, την απόφαση επιβεβαίωσε ο Νιλ Ντράκμαν, διευθυντής δημιουργικού για το The Last of Us, o οποίος είναι παράλληλα ένας εκ των παραγωγών αλλά και σεναριογράφος της σειράς.

Η επιβεβαίωση της συμμετοχής του Πασκάλ στη διανομή έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά την είδηση πως η Μπέλα Ράμσεϊ, η οποία υποδύθηκε τη Λαϊάνα Μόρμοντ, χαρακτήρα ιδιαίτερα αγαπητό στους φίλους του Game of Thrones, θα έχει το ρόλο της Έλι, της θετής κόρης του Τζόελ. Ο Πασκάλ συμμετείχε επίσης στο Game of Thrones, όπου υποδύθηκε τον Όμπεριν Μαρτέλ, την Κόκκινη Οχιά του Ντορν.

Εντωμεταξύ, οι εξελίξεις αυτές έρχονται λίγο μετά την ανακοίνωση πως η Lucasfilm διέκοψε τη συνεργασία με μία από τις συμπρωταγωνίστριες του Πασκάλ στο The Mandalorian, την Τζίνα Γκαράνο.  

  

Ο Τζόελ και η Έλι, όπως εμφανίζονται στο The Last of Us, τίτλο που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation

Το πρώτο παιχνίδι στον κόσμο του The Last of Us εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στη σχέση μεταξύ του Τζόελ με την Έλι και είναι πιθανό στην αρχή της τηλεοπτικής μεταφοράς το επίκεντρο να παραμείνει στους δύο αυτούς χαρακτήρες. Εκτός από τον Πασκάλ και τη Ράμσεϊ, ένας ακόμη αξιοσημείωτος συντελεστής στη σειρά θα είναι ο Κρεγκ Μάζιν, γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Chernobyl, καθώς θα συμμετάσχει ως σεναριογράφος και παραγωγός, ενώ ο Καντεμίρ Μπαλάκοφ, σκηνοθέτης της ανεξάρτητης δραματικής ταινίας Beanpole, πρόκειται να αναλάβει τη σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss