O 35χρονος ιδρυτής του Dropbox, προτείνει 4 βιβλία σε όποιον θέλει να γίνει πετυχημένος

Ο Drew Houston έχει καταγράψει την δική του ξέφρενη διαδρομή προς την επιτυχία. Ο ίδιος μαζί με τον Arash Ferdowsi, λάνσαραν την πλατφόρμα που προσφέρει online αποθηκευτικό χώρο, το 2008. Η επιτυχία που ακολούθησε ήταν τεράστια. Σήμερα, το Dropbox διαθέτει πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και υπολογίζεται ότι ένα δισεκατομμύριο αρχεία αποθηκεύεται σε αυτό καθημερινά.

«Θαύμαζα πραγματικά όλες τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, και ως μικρό παιδί θαύμαζα τους tech επιχειρηματίες και πάντα ονειρευόμουν να έχω τη δική μου εταιρεία», τονίζει ο Houston.

Όταν ξεκίναγε το εγχείρημα του, ήταν μόλις 24 ετών. Παρόλα αυτά όμως, μπήκε στα βαθιά, κολύμπησε, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. «Τότε απλά ξεκινάγαμε μια εταιρία από το μηδέν. Γράφαμε κώδικα μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο», θυμάται.

Μέσα στον περασμένο μήνα, το Dropbox έκανε την πρώτη Δημόσια Εγγραφή του και μπήκε στο Χρηματιστήριο των ΗΠΑ, με την αξία του να υπολογίζεται στα 13,5 δισ. δολάρια. Σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό Fortune, ο Houston παρέθεσε 4 αγαπημένα βιβλία που έχει διαβάσει ο ίδιος. Και μπορούν να οδηγήσουν τον καθένα στην επιτυχία.

1# «High Output Management,» by Andy Grove

2# «Only the Paranoid Survive: How to Exploit the Crisis Points That Challenge Every Company,» by Andy Grove

3# «Playing to Win: How Strategy Really Works,» by A.G. Lafley, and Roger L. Martin

4# «The Score Takes Care of Itself: My Philosophy of Leadership,» by Bill Walsh, Steve Jamison and Craig Walsh

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss