O ανατρεπτικός τρόπος να εφαρμόσεις τη mascara. Και να εξασφαλίσεις XXL βλεφαρίδες

Όσον αφορά τη δοκιμή νέων προϊόντων και τον πειραματισμό με κάθε είδους συμβουλές ομορφιάς, τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Κάπως έτσι, λοιπόν, καθώς το τελευταίο καιρό έχουμε ξεσηκώσει πολλά beauty hacks, τώρα ανακαλύψαμε ένα ακόμα κόλπο για να εφαρμόσουμε τη mascara μας και να εξασφαλίσουμε μακριές και ογκώδεις βλεφαρίδες χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Δεν ε0ίναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αυτή η τεχνική κάνει το buzz στο Instagram αυτή τη στιγμή.
Παρουσιάστηκε από την make-up artist Cynthia Di Meo, την οποία εμπιστεύονται πολλά celebrity girls όπως η Selena Gomez, και δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από μια καλή mascara και τα δάχτυλά σας.

Step by step πως θα αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα μακριές βλεφαρίδες με όγκο
Η makeup artist, χρησιμοποιώντας τη mascara γενικής “Perfect Strokes” της Rare Beauty, ξεκινά βγάζοντας το πινέλο από το σωληνάριο και συνιστά να το ανακινήσουμε το βουρτσάκι για περίπου 30 δευτερόλεπτα για να στεγνώσει ελαφρώς το υλικό. «Σας επιτρέπει να αποκτήσετε όγκο πολύ πιο γρήγορα», λέει και στη συνέχεια εφαρμόζει τη mascara της με τον πιο συνηθισμένο τρόπο, ξεκινώντας από τη βάση των βλεφαρίδων μέχρι την άκρη.
Μόλις στεγνώσει σχεδόν η φόρμουλα, πιέζει τις βλεφαρίδες της με τα δάχτυλά της για να τονίσει την καμπύλη τους. Τα αποτελέσματα; Οι βλεφαρίδες δείχνουν μακριές, και τέλειες με εντυπωσιακή καμπύλη.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss