Ο Άνταμ Σάντλερ τραγούδησε Τέιλορ Σουίφτ μαζί με τις κόρες του

Εκεί, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του, στο «Saturday Night Live» επέστρεψε πρόσφατα ο Άνταμ Σάντλερ. Μόνο που δεν ήταν μόνος, αλλά είχε μαζί του τις δύο κόρες του, Σάνι 10 ετών και Σάντι 13 ετών, θαυμάστριες της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία ήταν καλεσμένη στο σόου. Οι κόρες του ηθοποιού είχαν την ευκαιρία να δουν το είδωλό τους να ερμηνεύει την επιτυχία «Lover».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, την επόμενη μέρα όλη η οικογένεια Σάντλερ, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του ηθοποιού, Τζάκι, πήγε στο Μαλιμπού για την εκδήλωση Rock4EB! με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση όσων πάσχουν από τη σπάνια ασθένεια πομφολυγώδη επιδερμόλυση (epidermolysis bullosa).

Ο Άνταμ Σάντλερ μαζί με τον τραγουδιστή Έντι Βέντερ των Pearl Jam ήταν τα κεντρικά ονόματα της εκδήλωσης.

Ο ηθοποιός κάποια στιγμή κάλεσε στη σκηνή τις δύο κόρες του και ερμήνευσαν μαζί το «Lover». «Σας ευχαριστώ που ήσασταν καλοί μαζί τους» είπε ο Σάντλερ απευθυνόμενους στους προσκεκλημένους μετά την ερμηνεία. «Πέθαιναν για να είναι μέρος του σόου. Κορίτσια, τα πήγατε περίφημα! Σας αγαπώ τώρα, φύγετε» είπε χαριτολογώντας.

Στο κοινό ήταν διάσημοι από τον χώρο του κινηματογράφου και της μουσικής, μεταξύ άλλων η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Σον Πεν, ο Ράμι Μάλεκ, η Κάρτνεϊ Κοξ το μοντέλο Σίντι Κρόφορντ με τον σύζυγό της και την κόρη της, μοντέλο Κάια Γκέρμπερ κ.ά.

Ο Σάντλερ έκλεισε τη βραδιά με ένα πρόγραμμα διάρκειας 60 λεπτών, συνδυασμό stand up κωμωδίας και μουσικής ερμηνείας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss