Ο Άντονι Ντέιβις αποκάλυψε τη σοβαρή αιτία για τον προσωπικό καταποντισμό του από το τρίποντο

NBA

AP PHOTO/JAE C. HONG

Ήταν μια πολύ δύσκολη και επίπονη περίοδο για τον Άντονι Ντέιβις η περυσινή. Ιδίως το δεύτερο μισό της.

Ένας παίκτης που τέλειωσε την πρωταθληματική σεζόν του 2019-20 με τρίποντο πάνω από 38% στα παιχνίδια των playoffs “γκρεμίστηκε” κάτω από το 20% σε λιγότερο από δύο σεζόν!

Δηλαδή ο Άντονι Ντέιβις, που ούτως ή άλλως έπαιξε σε μόνο 40 ματς πέρυσι, απώλεσε ξαφνικά το μισό της δύναμης του και της απειλής που κατάφερνε να δημιουργεί με το μακρινό σουτ του. Μαζί του αλλοιώθηκε και το αντίστοιχο ποσοστό των Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι τέλειωσαν την περυσινή σεζόν στην 22η θέση της σχετικής κατηγορίας, αφήνοντας με το συνολικό 34.7 πίσω μόνο οκτώ ομάδες!

Η σαρωτική αυτή πτώση, ατομικά και κατ’ επέκταση ομαδικά, που κόστισε φυσικά σε αγωνιστικό επίπεδο δεν προκλήθηκε τυχαία. Είχε την εξήγησή της και την ομολόγησε ο ίδιος ο παθών κατά τη δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας των λιμνάνθρωπων.

Πολλοί δεν το γνωρίζουν, αλλά από τον Ιανουάριο έδινα μάχη μ’ έναν τραυματισμό στον καρπό. Μοιραία επηρέασε το σουτ μου και τα πάντα“, αποκάλυψε ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2.08), επιχειρώντας να αποκαταστήσει την τάξη.

Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά ήταν δύσκολο για μένα να εκτελώ με τον τρόπο που ήθελα. Δεν μπορούσα να ολοκληρώσω την προσπάθεια. Κάθε φορά που τελείωνα ήταν πολύ επίπονο. Και έπρεπε να το κάνω αυτό συνέχεια“, συνέχισε ο AD δίνοντας υπόσταση σε ό,τι περνούσε χωρίς να το έχει επικοινωνήσει μέχρι σήμερα.

Εμφανίστηκε πάντως βέβαιος πως θα επανορθώσει. Διότι “είμαι 100% υγιής και νιώθω υπέροχα“. Μπορείτε να ρωτήσετε τα παιδιά εδώ γύρω, σουτάρω και είμαι έτοιμος. Οτιδήποτε μού δώσει ο κόουτς, προσπάθειες μέσης απόστασης, από το ποστ, περιφέρειας, αν έχω ένα σουτ, θα το πάρω“, κατέληξε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss