Ο Αντώνης Μπαλαδήμας, νέος συντάκτης του SPORT24 στο χώρο των esports και του gaming

ESPORTS

24 MEDIA

Ο Αντώνης Μπαλαδήμας προστίθεται στο δυναμικό του SPORT24, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη του περιεχομένου που αφορά τον τομέα των esports και του gaming.

Το SPORT24, το αθλητικό site του ομίλου της 24 MEDIA, στα πλαίσια ενίσχυσης της θεματολογία του σε ό,τι αφορά τον κόσμο των esports εντάσσει στο δυναμικό του τον δημοσιογράφο Αντώνη Μπαλαδήμα.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του gaming και έχοντας διατελέσει ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Pentakill.gr, ο Αντώνης αναλαμβάνει να εμπλουτίσει τη θεματολογία γύρω από τα esports στο SPORT24, γράφοντας καθημερινά νέα, ειδήσεις αλλά και αφιερώματα από το παγκόσμιο χάρτη των βιντεοπαιχνιδιών και του ηλεκτρονικού επαγγελματικού αθλητισμού.

Επιπλέον, ως επίσημος σχολιαστής αγώνων πάνω στο League of Legends, με συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς και βασικός σχολιαστής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Greek Legends του GamersLounge και της Riot Games, ο δημοσιογράφος θα συμβάλλει σημαντικά στην οργάνωση events, εκπομπών και podcast με αποκλειστική θεματολογία γύρω από το gaming.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss