«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Πότε ξεκινά η νέα αυτή σειρά;

Έπειτα από μπόλικη αναμονή, το Amazon έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από την επερχόμενη σειρά «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», αναρτώντας μια σχετική εικόνα στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας το εξής: «Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 ένα καινούργιο ταξίδι αρχίζει» (“On September 2, 2022, a new journey begins”).

Οι ηρωικοί θρύλοι της μυθικής Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης έρχονται στη μικρή οθόνη

Παρά το γεγονός πως η σειρά αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, η προβολή της αναβλήθηκε λόγω των υπαρχόντων συνθηκών.

Επίσης, μεταξύ άλλων, η παραγωγή είχε αναγκαστεί να διακόψει τα γυρίσματα λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της νόσου Covid-19 στο σετ.

Έτσι, η ημερομηνία προβολής μετατέθηκε κατά σχεδόν έναν χρόνο. Ωστόσο, σύντομα θα είναι διαθέσιμοι στη μικρή οθόνη οι ηρωικοί θρύλοι της μυθικής Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης.

Δείτε παρακάτω:

//www.instagram.com/embed.jsΤι θα δούμε στη νέα αυτή σειρά – Η πλοκή

Χρονολογικά όσα θα δούμε στη νέα αυτή σειρά εκτυλίσσονται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του «Χόμπιτ» και του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Επί της ουσία, όσα δούμε μας «ταξιδεύουν» πίσω σε μια εποχή στην οποία σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασιλεία «ανέβηκαν» σε μεγάλη δόξα και στη συνέχεια καταστράφηκαν.

Σε μια εποχή όπου απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, την ώρα που η ελπίδα «κρέμονταν»  από μια κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός ο οποίος γράφτηκε ποτέ από την πένα του Τόλκιν, «κάλυψε» ολόκληρο τον κόσμο στο σκοτάδι.

Ειδικότερα, ξεκινάμε το ταξίδι μας από μια εποχή σχετικής ειρήνης, ακολουθώντας μια ομάδα χαρακτήρων, τόσο οικείων όσο και νέων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη μακρόχρονη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη.

Από τα σκοτεινά βάθη των Ομιχλωδών Βουνών, στα μεγαλοπρεπή δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Λίντον, στο μαγευτικό βασίλειο του Νούμενορ, μέχρι και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη αυτά τα βασίλεια και αυτοί οι χαρακτήρες θα «χαράξουν» την δική τους διαχρονική κληρονομία.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss