O Armie Hammer δουλεύει στα Νησιά Κέιμαν και o Robert Downey Jr. τον στηρίζει μετά τις καταγγελίες και τα σκάνδαλα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Είναι πλέον οριστικό πως η καριέρα του Armie Hammer έχει τελειώσει και τις τελευταίες ώρες έχει γίνει χαμός σχετικά με την νέα “δουλειά” αλλά και το γεγονός πως τον στήριξε οικονομικά ο Robert Downey Jr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanity Fair, ο φίλος του ηθοποιού Robert Downey Jr, τον βοήθησε οικονομικά, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου και πλήρωσε τουλάχιστον έξι μήνες αποτοξίνωσης για τον Hammer, ενώ τον βοηθάει ακόμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, ο Hammer είχε μπει σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ, τις ουσίες και το αλκόολ. Ο ηθοποιός με τις σαδομαζοχιστικές τάσεις, πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί στο αεροδρόμιο Grand Cayman, όπου αποχαιρέτησε την πρώην σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Τσάμπερς και τα δύο τους παιδιά, προκειμένου να κάνει «check in» σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Ορλάντο.
Ο διάσημος ηθοποιός βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης κατεστραμμένος οικονομικά, καθώς η βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά και η οικογένειά του, του γύρισαν την πλάτη. Απένταρος, χωρίς φίλους, βρήκε σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, εργασία σε ένα καλοκαιρινό θέρετρο ως «κλείστρα» ραντεβού, όπως λέγεται στην αργκό των ανθρώπων των media, κλείνει, δηλαδή, τηλεφωνικά όλα τα εξωτερικά ραντεβού των πελατών του resort.
Εργάζεται σε resort στα νησιά Κέιμαν οργανώνοντας τα εξωτερικά ραντεβού και τις εκδρομές των πελατών μέσα από ένα μικρό δωμάτιο δίπλα στη ρεσεψιόνΟ Αρμι Χάμερ, ο Αμερικανός σταρ που είχε συνταράξει το Χόλιγου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss