Ο Brad Pitt αποθεώνει τον Jackie Chan και τον θεωρεί τρομερά υποτιμημένο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Brad Pitt πρωταγωνιστεί στην ταινία Bullet Train, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας. και αναφέρθηκε στον Jackie Chan και το πόσο ταλαντούχος αλλά και υποτιμημένος είναι στην εποχή μας, αλλά και πόσο μεγάλος fan του είναι.

Στο Entertainment Tonight δήλωσε: «Λατρεύω τους κασκαντέρ. Αυτή η ταινία ήταν κωμωδία δράσης, κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Ο Ντέιβιντ και εγώ ήμασταν πάντα μεγάλοι θαυμαστές του Τζάκι Τσαν. Μιλούσαμε γι’ αυτόν εδώ και δεκαετίες. Είναι κάτι σαν τον δικό μας Μπάστερ Κίτον. Είναι τόσο ταλαντούχος και υποτιμημένος. Το να κάνω κάτι προς αυτή την κατεύθυνση ήταν αυτό που με γοήτευσε πραγματικά».
Το Bullet Train της Sony Pictures είναι από τον σκηνοθέτη των Deadpool 2 και Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, David Leitch, που βασίζεται σε μια Ιαπωνική νουβέλα. To cast είναι πολύ καλό και εκτός του Pitt παίζουν οι Lady Gaga, Sandra Bullock, Michael Shannon, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Masi Oka, Aaron Taylor-Johnson, Joey King, κ.α.
H ταινία εστιάζει στον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss