Ο Brad Pitt φαίνεται πως θα αποσυρθεί σύντομα από την υποκριτική – Cineramen

LE MANS, FRANCE – JUNE 18: Actor Brad Pitt attends the 84rd Le Mans 24-hours endurance race on June 18, 2016 in Le Mans, France. (Photo by Marc Piasecki/WireImage)

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Brad Pitt ετοιμάζεται πλέον για την ταινία Bullet Train, ωστόσο φαίνεται πως δε θα αργήσει να αποσυρθεί από την υποκριτική. Σε συνέντευξη στο GQ μεταξύ άλλων ανέφερε: “Θεωρώ τον εαυτό μου πως βρίσκεται στο τελευταίο σκέλος της καριέρας μου. Σαν να είμαι στο τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο. Πώς θα είναι αυτό το κομμάτι της; Και πώς θέλω να το σχεδιάσω”.

Το Bullet Train της Sony Pictures είναι από τον σκηνοθέτη των Deadpool 2 και Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, David Leitch, που βασίζεται σε μια Ιαπωνική νουβέλα. To cast είναι πολύ καλό και εκτός του Pitt παίζουν οι Lady Gaga, Sandra Bullock, Michael Shannon, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Masi Oka, Aaron Taylor-Johnson, Joey King, κ.α. O Zak Olkewicz θα επιμεληθεί το σενάριο για την ταινία.
Με βάση την νουβέλα, 5 δολοφόνοι βρίσκονται σε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας που κινείται από το Tokyo στην Morioka, κάνοντας ελάχιστες στάσεις και διαπιστώνουν πως οι αποστολές τους μόνο διαφορετικές δεν είναι. Έτσι γρήγορα η κατάσταση θα γίνει αρκετά περίπλοκη.
[embedded content]
Θα τον δούμε και σε μια ακόμα ταινία που είναι ατιτλοφόρητη, εστιάζει σ’ έναν πιλότο της F1 που βγαίνει από τη σύνταξη για να αγωνιστεί μαζί με έναν αρχάριο πιλότο, ενάντια σε φαβορί και θρύλους, ενώ την αγόρασε και επίσημα πλέον η Apple με ποσό 130 εκ. δολαρίων, κερδίζοντας την “μάχη” με τις Paramount, Sony, Universal, MGM, Netflix, Amazon.
Ο Brad Pitt είναι πρωταγωνιστής, σε σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss