O Chris Evans λέγεται πως επιστρέφει στον ρόλο του Captain America – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Είχαμε γράψει την άποψη μας χωρίς spoilers για την ταινία Avengers: Endgame, είχαμε πολλά σενάρια πως ο Chris Evans δεν θα επέστρεφε ως Captain America, αλλά πλέον ισχύει το αντίθετο.

Παρά το γεγονός πως είχε δηλώσει το φινάλε από τον ρόλο του Captain America μετά το Avengers: Endgame, όπως όλα δείχνουν ο Chris Evans είναι έτοιμος να ξαναφορέσει την ασπίδα του και να επιστρέψει στο Marvel Cinematic Universe, όπως αναφέρει το Deadline.

Βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Marvel Studios, τουλάχιστον για μερικές ακόμα εμφανίσεις και απομένουν ουσιαστικά τα τυπικά για να φίνει αυτό (αν δεν έχει κλείσει ήδη το deal). Δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα σχέδια σχετικά με το που θα εμφανιστεί και την διάρκεια που θα έχουν αυτές.

Φυσικά δεν υπάρχει καμια νέα ταινία Captain America, ωστόσο όπως είχε γίνει και με τον Robert Downey Jr μετά το Iron Man 3 (στα Captain America: Civil War και Spider-Man: Homecoming) θα έχει υποστηρικτικό ρόλο σε τυχόν ταινίες.

Φυσικά για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε και περιμένουμε τα νεότερα σχετικά με αυτή την ευχάριστη είδηση και τις λεπτομέρειες που θα προκύψουν όσον αφορά τυχόν προτζεκτ που θα συμμετέχει αλλά και σε ποιο κομμάτι τους, καθώς όλα είναι ανοιχτά.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss