Ο Chris Evans ήταν η πρώτη επιλογή για να δανείσει την φωνή του στο… πέος του Tommy Lee από την σειρά Pam And Tommy – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το sex tape των Pamela Anderson και Tommy Lee το οποίο έγινε σειρά και σας αναφέραμε την άποψη μας, θα είχε μια αρκετά περίεργη και… ιντριγκαδόρικη συμμετοχή και πραγματικά μόνο σαν σκέψη θα θέλαμε να το δούμε (ακούσουμε).

O Sebastian Stan πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως την… φωνή του πέους στην σειρά υπήρχαν σκέψεις να την δανείσει ο συμπρωταγωνιστής του στην Marvel, Chris Evans, ωστόσο ο ίδιος έκανε πίσω και δεν του το πρότεινε ποτέ.
Η σκηνή με τον Jason Mantzoukas να δανείζει τον φωνή του στο… μόριο του Tommy Lee, γυρίστηκε πριν ο ηθοποιός ανακοινωθεί, ενώ ο δημιουργός Robert Siegel είχε ζητήσει από τον Stan να το προτείνει στον Chris Evans.
Ο Stan ανέφερε πως τότε δεν γνώριζαν ποιος θα το κάνει, ωστόσο o Siegel του έδωσε την συγκεκριμένη ιδέα, ωστόσο ο πρώτος την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες, όπως είπε στο Variety. Ο Stan δήλωσε στον Siegel πως δεν χρειάζεται ούτε καν να το διανοηθεί πως θα τηλεφωνήσει ούτε θα στείλει μήνυμα στον Evans για κάτι τέτοιο. Σκέφτηκε πως θα είναι κάτι τρομερά ανατρεπτικό αν το δεχτεί ο Evans, ωστόσο ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί κανεις, ακόμα και σαν θεωρητική προσέγγιση, συνεπώς δεν έγινε ποτέ.
Η σειρά “Pam & Tommy”, με τους Sebastian Stan και Lilly James στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχει τον Seth Rogen να υποδύεται τον άνδρα που κλέβει την κασέτα, ενώ εκτός του Nick Offerman και ο Jason Mantzoukas δανείζει την φωνή του στο… πέος του Tommy Lee (δηλαδή του St …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss