Ο Christian Bale δεν ήξερε τι είναι το MCU και πως είχε μπει σε αυτό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μετά την ταινία Thor: Ragnarok έχουμε πλέον το πρώτο teaser για την ταινία Thor: Love And Thunder με τον Taika Waititi στην σκηνοθεσία και τον Chris Hemsworth ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Christian Bale που άφησε την DC για το MCU και τον ρόλο του villain Gorr The Butcher, δεν είχε ιδέα για το τι σημαίνει το MCU και πως έχει μπει σε αυτό. Στο Total Film ανέφερε πως δεν δίστασε να δεχτεί την πρόταση που του έγινε για μια νέα υπερηρωική ταινία και διάβασε τον ενθουσιασμό των fans για το ότι είχε μπει στο MCU. Με την διαφορά πως δεν ήξερε τι σημαίνει MCU και έτσι χρειάστηκε να ρωτήσει και έτσι του εξήγησαν. Ανέφερε πως με την καθοδήγηση του Taika Waititi μπήκε στο πετσί του ρόλου και πραγματικά τα έδωσε όλα, σε μια ταινία που θα είναι “τρελή” και θα ενθουσιάσει τον κόσμο.
Ο Taika Waititi πριν λίγο καιρό ανέφερε σε συνέντευξη του Fandango πως ο Gorr του Christian Bale θα είναι ο πιο συμπαθητικός πoυ είχε ποτέ η Marvel, ενώ παράλληλα θα τεστάρει τα όρια των κακών που έχουμε δει μέχρι τώρα, χωρίς παράλληλα να αποκαλύψει και πολλά.
H υπόθεση έχει ως εξής: Ο Thor κάνει ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg κ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss