Ο δεκάλογος της σχολικής διατροφής

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και μαζί με τη σχολική τσάντα, γεμάτη βιβλία και μολύβια, έρχεται και η θέση του κολατσιού. Μαζί και το άγχος για τη  καθημερινή σχολική διατροφή των παιδιών
Κάθε πρωί μαζί με το πρωινό ξύπνημα που για τις περισσότερες μαμάδες αποτελεί άθλο, να καταφέρουν να ξυπνήσουν και να ετοιμάσουν το παιδί για το σχολείο, έρχεται και η σκέψη για το τι θα ετοιμάσουν για κολατσιό.
Οι προετοιμασίες
Οι περισσότερες μαμάδες κάθε πρωί ετοιμάζουν το κολατσιό του παιδιού τους για το σχολείο, ώστε να είναι σίγουρες ότι έχουν κάνει μόνες του την πιο υγιεινή επιλογή για το γεύμα του παιδιού τους, με τη προϋπόθεση ότι τα σνακ που παρέχονται από το κυλικείο του σχολείου δεν αποτελούν κάποιες φορές υγιεινές λύσεις.
Τα περισσότερα παιδιά ακολουθώντας και υιοθετώντας τα διατροφικά πρότυπα των γονιών τους, έχουν μάθει ότι κάθε φορά που θα ανοίξουν το πακέτο του κολατσιού τους, θα δουν κάποιο σάντουιτς, φρούτα ή ίσως ένα κομμάτι σπιτική πίτα. Πόσες φορές όμως τα ίδια τα παιδιά αναζητάνε ένα γλυκό ή κάτι διαφορετικό και καταφεύγουν σε αμφιβόλου ποιότητας γλυκίσματα ή προϊόντα που θα βρουν κοντά ή και μέσα στο σχολείο;
Ο δεκάλογος της σχολικής διατροφής
Για τις μαμάδες που είναι έτοιμες να ετοιμάσουν το κολατσιό και θέλουν μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, ο δεκάλογος της σχολικής διατροφής είναι εδώ!

Οργάνωση. Τίποτα δε μπορεί να είναι έτοιμο σε λίγα λεπτά μετά το πρωινό ξύπνημα. Θα πρέπει να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss