O Devin Ratray κατηγορείται πως νάρκωσε και βίασε μια γυναίκα στο Μανχάταν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

O Devin Ratray, που υποδυόταν τον Μπαζ Μακάλιστερ στην ταινία «Home Alone», ερευνάται για τον ισχυρισμό ότι «νάρκωσε και βίασε» μια γυναίκα, στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, το 2017.

Ο ηθοποιός ήταν ήδη αντιμέτωπος με κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας, καθώς η πρώην σύντροφός του είχε καταθέσει πως την έπνιξε και την χτύπησε, κατά τη διάρκεια του περασμένου Δεκέμβρη στην Οκλαχόμα.
Ο ίδιος έχει δηλώσει αθώος για τις εν λόγω κατηγορίες, για τις οποίες και αναμένεται να απολογηθεί στο δικαστήριο τον ερχόμενο Οκτώβρη. Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας από την πρώην σύντροφο του Devin Ratray, η Λίζα Σμιθ, επικοινώνησε εκ νέου με τις αρχές, αναφορικά με μια κατάθεσή που είχε υποβάλλει στις αρχές το 2017, στην οποία και κατηγόρουσε τον ηθοποιό για βιασμό.
Ο 45χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε την Λίζα Σμιθ, πριν πέντε χρόνια, σύμφωνα με το CNN. Η Σμιθ ισχυρίστηκε ότι ο Ρατρέι την νάρκωσε πριν της επιτεθεί σεξουαλικά. Κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία λίγο μετά την φερόμενη επίθεση.
Ο Ratray αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες εναντίον του και δήλωσε ότι «δεν έκανε σεξ» με τη Σμιθ. Ο ηθοποιός είχε συλληφθεί πέρυσι με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε ένα άσχετο περιστατικό, αφού κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να στραγγαλίσει την τότε σύντροφό του. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 25.000 δολαρίων και δήλωσε αθώος.
Μετά τη σύλληψή του τον Δεκέμβριο, η Σμιθ άρχισε να αναρωτιέται γιατί η υπόθεσή της δεν διερευνήθηκε. Σύμφωνα με το CNN, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο επειδή η ασ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss