O Elon Musk προσπαθεί να ακυρώσει τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter

Σε κατάθεσή τους στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, οι δικηγόροι του Musk δήλωσαν ότι ο CEO της Tesla επιθυμεί να τερματίσει τη συμφωνία λόγω των «ψευδών και παραπλανητικών δηλώσεων» που έκανε το Twitter.
Σε δήλωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Twitter δήλωσε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να κλείσουμε τη συναλλαγή στην τιμή και τους όρους που συμφωνήθηκαν με τον κ. Musk και σκοπεύουμε να προβούμε σε νομικές ενέργειες για την επιβολή της συμφωνίας» προσθέτοντας ότι «είμαστε βέβαιοι ότι θα επικρατήσουμε στο δικαστήριο του Delaware».
Το Twitter και ο Musk διαπληκτίζονται εδώ και μήνες για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία μετρά τον αριθμό των bots και των ψεύτικων λογαριασμών στην πλατφόρμα. Στην επιστολή που κατατέθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, οι δικηγόροι του Musk δηλώνουν ότι το Twitter απέκρυψε τόσο πληροφορίες όσο και παραπλάνησε τον Musk σχετικά με τους πραγματικούς αριθμούς που ισχύουν.
Το Twitter έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποτελούν λιγότερο από το 5% του συνόλου των χρηστών του, και παρέδωσε στον Musk ορισμένα από τα εσωτερικά του δεδομένα για να ενισχύσει αυτούς τους ισχυρισμούς. Αλλά τα πρόσθετα δεδομένα δεν ήταν αρκετά για να κατευνάσουν τον Musk, ο οποίος συνεχίζει να αμφισβητεί τις επίσημες εκτιμήσεις του Twitter.
Στην κατάθεση της SEC, οι δικηγόροι του Musk δηλώνουν ότι «αν και το Twitter δεν έχει παράσχει ακόμη πλήρεις πληροφορίες στον κ. Musk που θα του επέτρεπαν να κάνει μια πλήρη και ολοκληρωμένη επισκόπηση των spam και των ψεύτικων λογαριασμών . …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss