O Γιάννης Σπαλιάρας είχε… προλάβει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Netflix και αστειεύεται καθώς δεν υπάρχει καμία σύγκριση – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

H σειρά Maestro ανήκει και επίσημα στο Netflix, το οποίο πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά στην πλατφόρμα. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου στο Netflix και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

O Γιάννης Σπαλιάρας είχε παίξει στην σειρά του Netflix, «El Señor de los Cielos» έναν Έλληνα πράκτορα της CIA και αστειεύτηκε για τον Παπακαλιάτη, λέγοντας: «Εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix». Στην εκπομπή «Πρωινό» χαριτολογώντας και πρόσθεσε: «αλλά είναι διαφορετικό να είσαι σαν ηθοποιός με έναν μικρό ρόλο και πολύ διαφορετικό να είσαι παραγωγός και σκηνοθέτης μιας σειράς. Νομίζω ότι η επιτυχία του Χριστόφορου είναι μεγαλύτερη από τη δική μου κι ελπίζω να ανοίξει δρόμους και σε άλλους Έλληνες».
Η σειρά διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990 και περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενώ διακινητή ναρκωτικών, του Amado Carrillo Fuentes, που ανέλαβε τα ηνία του καρτέλ Juárez. Κέρδισε το ψευδώνυμο του «Άρχοντα των Ουρανών», επειδή διέθετε μεγάλο αριθμό αεροπλάνων με τα οποία μετέφερε τα παράνομα ναρκωτικά ενώ ήταν γνωστό και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, συνολικού ύψους 2000 εκατομμυρίων δολαρίων.
Έκανε την εμφάνιση του στο τρίτο επεισόδιο από την έβδομη σεζόν για λίγα λεπτά και τον βλέπουμε ως τον Νίκο, ενώ έχει μια γυναίκα την Αθηνά και μια κόρη, την Ιρίνα και η σκηνή έχει γυριστεί στην χώρα μας. Στην σκηνή που εμφανίζεται έχει την εξής φράση: “Έφτασε η ώρα. Έρχεται αύριο. Κάνουμε αυτό και τέλος” στα Αγγλικά.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss