Ο Γκρίλις είχε συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που καταγγέλλει βιασμό σε πάρτι του Μεντί

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Τζακ Γκρίλις @ 2022 MICHAEL WYKE / AP IMAGES

Το όνομα του Τζακ Γκρίλις επανεμφανίστηκε στη διάρκεια της δικής του Μπενζαμέν Μεντί για τις κατηγορίες βιασμών και άλλων σεξουαλικών επιθέσεων, καθώς ο Άγγλος μεσοεπιθετικός φέρεται να έδινε το “παρών’ στα πάρτι του Γάλλου ακραίου αμυντικού και να έχει κάνει σεξ με μια κοπέλα που έχει καταγγείλει ότι βιάστηκε από τον Λουίς Σαχά Ματουρί.

Η δίκη του Μπενζαμέν Μεντί συνεχίζεται και στις ακροάσεις της Παρασκευής (24/9) επανήλθε στο προσκήνιο το όνομά του Τζακ Γκρίλις, όπως αναφέρει το RMC, καθώς ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ήταν στο σπίτι του Γάλλου μπακ την ώρα ενός φερόμενου βιασμού.

Συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα, η οποία την ημέρα του περιστατικού ήταν 17 ετών, μπήκε στο αμάξι μαζί με τον Μπενζαμέν Μεντί και τον Λουίς Σαχά Ματουρί για να κατευθυνθούν σε ένα ιδιωτικό πάρτι, στο οποίο δεν επιτρέπονταν οι φωτογραφίες, κάτι που της το ανέφεραν λίγο πριν φτάσουν στο σπίτι.

Αν το ήξερα από πριν, δεν θα είχα μπει σε αυτό το αυτοκίνητο. Ήμουν πολύ μακριά από το σπίτι, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω και παραδώσαμε τα τηλέφωνά μας. Έμοιαζε σαν να είχε γίνει πάρτι γενεθλίων πριν“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γκρίλις ήταν στον καναπέ μαζί με δύο κοπέλες και μάλιστα ζήτησε βότκα από τον Ματουρί, ο οποίος αποχώρησε από το σπίτι μαζί με μια κοπέλα, η οποία εκ των υστέρων υποστήριξε ότι βιάστηκε. Ως προς την εν λόγω υπόθεση κατήγγειλε ότι ο Μεντί την απομόνωσε σε ένα δωμάτιο στο οποίο κλείδωσε και τη βίασε δύο φορές, καθώς εκείνη την ώρα εξαιτίας του αλκοόλ που είχε καταναλώσει δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει για το αν επιθυμούσε ερωτική συνεύρεση ή όχι.

Στη συνέχεια η καταγγέλλουσα πλησίασε την κοπέλα που φέρεται να βιάστηκε από τον Ματουρί, αποκαλύπτοντας ότι νωρίτερα είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον Γκρίλις: “Τη ρώτησα τι συνέβη. Την πήγα στην τουαλέτα, ήταν εντελώς ταραγμένη, σε υστερία. Μου είπε ότι την πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο και ξύπνησε όταν ένιωσε να πιέζει το σώμα του Ματουρί πάνω της. Αργότερα, μου είπε ότι έκανε σεξ με τον Γκρίλις. Δεν ξέρω αν υπήρχε συναίνεση ή όχι. Δεν ξέρω τι ήταν. Αλλά μιλούσε πολύ γι’ αυτό”.

Το όνομα του Γκρίλις είχε ακουστεί για πρώτη φορά για τη συγκεκριμένη υπόθεση στις 31 Αυγούστου, όταν μια κοπέλα κατήγγειλε ότι είδε αυτόν και τον Κάιλ Γουόκερ σε ένα από τα πάρτι του Μεντί. Προς ώρας κανείς εκ των δύο δεν αντιμετωπίζει κάποια κατηγορία.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss