Ο «Γολγοθάς» οικογένειας με την γραφειοκρατία – Δεν μπορούν να πάρουν το μωρό τους από το νοσοκομείο

Η μητέρα δέκα ημέρες αφού έφερε στον κόσμο το παιδί της, δεν έχει καταφέρει ακόμα να το κρατήσει στην αγκαλιά της

Ακόμα μια ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας, εξελίσσεται αυτή τη φορά στη Λαμία, με μια οικογένεια να μη μπορεί να πάρει το νεογέννητο μωρό του από το νοσοκομείο.
Η μητέρα δέκα ημέρες αφού έφερε στον κόσμο το παιδί της, δεν έχει καταφέρει ακόμα να το κρατήσει στην αγκαλιά της, ενώ ο πατέρας του μωρού περιγράφει τον «Γολγοθά» που ανεβαίνει η οικογένειά του από τις 18 Αυγούστου.

«Στις 18 του μηνός ένα αγοράκι. Την επομένη το πρωί διαγνώστηκε με κορονοϊό και μπήκε στη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Για προληπτικούς λόγους διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας». Όπως καταγγέλλει ο κ. Ηλιόπουλος, πατέρας του παιδιού «στη Λάρισα δεν μας άφηναν καν να το δούμε το παιδί. Η γυναίκα μου πήγε στο νοσοκομείο και δεν την άφηναν να δει το μωρό.
Μίλησα με την διευθύντρια στο τμήμα νεογνών δεν έβγαλα άκρη. Μας ζήτησαν τα χαρτιά της συντρόφου μου. Έχουμε καταθέσει τα χαρτιά στην πρεσβεία εδώ και 4 μήνες, ο φάκελος είναι συμπληρωμένος και κωλυόμαστε λόγω γραφειοκρατίας» είπε στο Open TV ο πατέρας του παιδιού, αναφέροντας πως δεν επέτρεπαν στην σύντροφό του να δει το παιδί, επειδή ήταν αλλοδαπή και δεν είχε επίσημα έγγραφα. Σε επικοινωνία που είχε το κανάλι με το νοσοκομείο, τους διεμήνυσαν πως την υπόθεση θα την αναλάβει ο εισαγγελέας.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss