Η Γουίλι Σμιθ σε ρόλο καθαριστή στους Αντίπαξους

Πήραν μαύρες σακούλες, φόρεσαν γάντια και μαζί με άλλους εθελοντές καθάρισαν τις απομακρυσμένες παραλίες των Αντίπαξων. Ο λόγος για την κόρη του διάσημου ηθοποιού του Χόλυγουντ Γουίλ Σμίθ, που βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Κέρκυρα με την οικογένειά του, προκειμένου να απολαύσει τις μοναδικές παραλίες και την θάλασσα του Ιονίου.

Το γεγονός έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση φωτογραφιών και σχολίων, της κόρης του διάσημου ηθοποιού, Γουίλα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο διάσημος ηθοποιός, αφού επισκέφθηκε τις ακτές της Β. Κέρκυρας και τα εστιατόρια της πόλης, πήγε στους Παξούς και τους Αντίπαξους για ολιγοήμερες διακοπές.

Βλέποντας τους Έλληνες εθελοντές να καθαρίζουν τις απομακρυσμένες, αλλά πανέμορφες παραλίες του μικρού νησιού, δεν δίστασε να πάρει και η ίδια μαύρες σακούλες για να μαζέψει τα απορρίμματα που άφησαν πίσω τους οι επισκέπτες.

Όπως ανέφερε σε σχόλιό της στη σελίδα της στο διαδίκτυο η κόρη του διάσημου ηθοποιού: «Βλέπεις τα σκουπίδια, αυτά τα πράγματα, από την τηλεόραση, σου φαίνονται πως είναι πολύ μακριά από σένα, όταν όμως τα βλέπεις μπροστά σου τότε πιστεύω πως είναι ανθρώπινη υποχρέωση να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, όσο μικρή και αν είναι η ενέργειά σου αυτή, για να διατηρηθεί η μοναδική ομορφιά αυτού του τόπου».

Όπως έγινε γνωστό, ο Γουίλ Σμίθ με τη γυναίκα του και την κόρη του συμμετείχαν στον καθαρισμό τριών παραλιών των Αντίπαξων, ενώ συγκέντρωσαν 22 σακούλες σκουπιδιών.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss