O Hannibal Lecter δεν θα εμφανιστεί στην σειρά βασισμένη στο Silence Of The Lambs – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Υπάρχουν πολλές ταινίες οι οποίες έχουν καταφέρει να αφήσουν εποχή και γενικότερα να χαρακτηριστούν από τις καλύτερες και πιο κλασικές του είδους, με μια από αυτές να είναι το Silence Of The Lambs.

Έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες με αμφιβολίες και ερωτηματικά το Φεβρουάριο του 1991, αλλά έγινε μια ταινία-τομή για το είδος των ψυχολογικών θρίλερ, απέφερε 272 εκ. δολάρια στα ταμεία και σάρωσε τα Όσκαρ, παίρνοντας 5 αγαλματίδια.

Η σειρά για την θρυλική ταινία με τίτλο Clarice βασίζεται στον χαρακτήρα της Jodie Foster με την τηλεοπτική μεταφορά να είναι σε σενάριο των Alex Kurtzman και Jenny Lumet. Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε δεν θα έχουμε κάποια εκδοχή του Hannibal Lecter, όπως ανέφερε ο Kurtzman.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως η Catherine Martin (κόρη του γερουσιαστή, που απήγαγε ο  Buffalo Bill στην original ταινία) θα έχει βασικό ρόλο με την Marnee Carpenter να την ενσαρκώνει. Όμως δεν θα έχει καθόλου τον Hannibal, όχι επειδή είναι αδιάφορος σαν χαρακτήρας, αλλά επειδή έχει γίνει στο παρελθόν πολύ καλύτερα. Και ενδιαφέρον και αν έχει, η σειρά θα σταθεί σε διαφορετικές πτυχές της καριέρας της Clarice.

Πρωταγωνίστρια είναι η Rebecca Breeds (Τhe Originals), θα παίζουν επίσης οι Lucca De Oliveira, Devyn A. Tyler, ενώ παράλληλα ο σκηνοθέτης του Star Trek: Picard, Maja Vrvilo θα κάνει το πρώτο επεισόδιο.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss