O Idris Elba παίζει ακόμα πολύ δυνατά για James Bond – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο James Bond επέστρεψε πριν καιρό με την ταινία No Time to Die, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, που αποτέλεσε και την τελευταία του Daniel Craig. Τώρα σύμφωνα με τους παραγωγούς του franchise, ένα ακόμα όνομα βρίσκεται στην επιφάνεια, για τις συζητήσεις.

Ο Idris Elba αποτελεί λοιπόν μέρος των συζητήσεων στην προσπάθεια ανέρευσης του διάδοχου του Daniel Craig για τον ρόλο του 007, όπως αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες η Barbara Broccoli στο Deadline και πλέον έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σαν φήμη το τελευταίο διάστημα, αν και ακόμα είναι νωρίς.
Οι υπεύθυνοι εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις και είναι μια από αυτές με μεγάλες πιθανότητες, ωστόσο όλα γίνονται χωρίς βιαστικές αποφάσεις και με γνώμονα τι μπορεί να γίνει στην συνέχεια. Για τον αντικαταστάτη θα είναι μεν δύσκολο έργο, ωστόσο υπαρχουν και κάποιες πλεονεκτήματα και αρετές από τον χαρακτήρα του Craig που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν στις επόμενες ταινίες.

H σύνοψη για την ταινία No Time to Die είναι η εξής: Ο Bond έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο αυτή είναι βραχύβια, μιας και ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ανακαλεί τη βοήθεια του. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο πονηρή από ό, τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.
H σκηνοθεσία είναι του Cary Fukunaga και στο cast ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss