O Jake Gyllenhaal δεν ήταν η πρώτη επιλογή για το Southpaw και η ταινία είχε ξεκινήσει να γυρίζεται με τον Eminem – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο Jake Gylenhaal είναι ένα από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει τα τελευταία χρόνια, λόγω των εξαιρετικών υποκριτικών του επιδόσεων (και χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.

Όπως συμβαίνει και σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις που ρόλοι κατέληξαν σε άλλο ηθοποιό, έτσι και εδώ ο Jake Gyllenhaal δεν ήταν η αρχική επιλογή. Ο ράπερ Eminem είχε κλείσει για τον ρόλο και μάλιστα η ταινία ήδη γυριζόταν, ωστόσο ήθελε να επικεντρωθεί στην καριέρα του και σε κάποια project συνεπώς κατέληξε στο Gyllenhaal.

O Jake Gylenhaal είχε αποκαλύψει ότι για την ταινία για 5 μήνες έκανε διπλές προπονήσεις μόνο με τον σκηνοθέτη της ταινίας, τον προπονητή και τους αντιπάλους μποξέρ. Ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua σύστησε στον Jake Gylenhaal τον εξαιρετικό γυμναστή Terry Claybon, ο οποίος έβαλε ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα στον ηθοποιό, το οποίο περιελάμβανε ημερησίως 1,000 κοιλιακούς 100 pull-ups, 100 βυθίσεις, 2 σετ από 100 squats, σχοινάκι και τρέξιμο 12 χιλιομέτρων την μέρα, χώρια τις τεχνικές ασκήσεις του μποξ. Ο ηθοποιός κατάφερε να πάρει 10 μυικά κιλά.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss