Ο Jason Momoa πέρασε πολύ καλά στo remake του Conan The Barbarian αλλά το θεωρεί… σκατά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Jason Momoa, όπως αρκετοί ηθοποιοί έχουν αναφερθεί σε ταινίες που έχουν μετανιώσει, δεν έχει την καλύτερη γνώμη για το remake του Conan The Barbarian, που ανέφερε πως… εκτροχιάστηκε και έγινε “σκατά”.

Στο βρετανικό GQ, ο Jason Momoa μίλησε για την ταινία που ναι μεν πέρασε καλά στα γυρίσματα, αλλά η τελική της μορφή δεν είχε καμία σχέση. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω συμμετάσχει σε πολλά projects που πραγματικά ήταν χάλια, και σε ταινίες που δεν είναι στα χέρια σου να την αλλάξεις. Ο Κόναν ο Βάρβαρος ήταν μία από αυτές. Είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα και μετατράπηκε σε ένα μεγάλο σωρό από σκατά».
Η ταινία ήταν από τον Marcus Nispel του 2011 (βγήκε σχεδόν παράλληλα με το ντεμπούτο του Momoa στο Game of Thrones ως Khal Drogo) είχε την εξής υπόθεση: Μια αποστολή που ξεκινά ως προσωπική βεντέτα για τον Κόναν, εξελίσσεται σε επική μάχη ενάντια σε θανάσιμους αντίπαλους και τρομακτικά τέρατα, όταν αντιλαμβάνεται πως είναι η μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της Hyboria από το βασίλειο ενός υπερφυσικού κακού.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss