O Joker του Jaret Leto θα είναι εντελώς διαφορετικός και σε εμφάνιση για το Snyder Cut του Justice League – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Για το Justice League, πλέον γίνεται χαμός με τους fans που θέλουν να δουν το Cut του Zack Snyder, το οποίο θα προβληθεί το 2021 και θα έχει διάρκεια 4 ώρες, δεν θα προβληθεί όμως ενιαία, αλλά σαν 4 μονόωρα επεισόδια.

Είχαμε δει το σχετικό trailer που πραγματικά μας έδωσε κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είχαμε δει και υπάρχει εδώ και καιρό μια έκπληξη, μιας και ο Jared Leto έχει γυρίσματα για το Snyder Cut ως Joker φυσικά (με τον ρόλο που είχε δηλαδή στην ταινία Suicide Squad). Όπως είχε αναφέρει ο σκηνοθέτης χαρακτήρας του Jared Leto θα είναι πολύ πιο σκοτεινός και τρομακτικός.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην YouTuber Grace Randolph ο Zack Snyder επιβεβαίωσε πως θα έχει και νέο look, δηλώνοντας πως θα σεβαστεί την πρότερη εμφάνιση που είχε και ήταν πολύ cool σύμφωνα με την γνώμη του. Ωστόσο θα έχει και ένα διαφορετικό στυλ που τον χαρακτήρισε ως “road-weary joker” (δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβή μετάφραση) και έτσι περιμένουμε να δούμε πως θα γίνει ο νέος Joker του Jared Leto.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss