Ο Κέμπα Γουόκερ δεν θα είναι στην προετοιμασία των Πίστονς που ψάχνουν ομάδα να τον δώσουν

NBA

Ο Κέμπα Γουόκερ με την φανέλα των Νικς Ⓒ 2021 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κέμπα Γουόκερ δεν θα βρίσκεται στην προετοιμασία των Πίστονς ενόψει της σεζόν 2022/23, αφού τόσο ο ίδιος όσο και το Ντιτρόιτ θέλουν να βρουν μία λύση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Κέμπα Γουόκερ δεν θέλει να αγωνίζεται στους Πίστονς. Οι Πίστονς δεν θέλουν να τον κρατήσουν, αφού τον απέκτησαν με ανταλλαγή από τους Νικς περισσότερο για να πάρουν στα χέρια τους το Νο13 του NBA Draft 2022 όπου επέλεξαν τον Τζέιλεν Ντουρέν). Προς το παρόν δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του. Παρόλα αυτά, δεν θα τον έχουν στην προετοιμασία τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα ήταν καλό να μην παρευρεθεί ο έμπειρος γκαρντ στο τρέινινγκ καμπ της ομάδας, σε μία ανάλογη κίνηση με αυτή που έκαναν οι Σανς με τον Τζα Κράουντερ. Τα δεδομένα βέβαια στην δική τους περίπτωση είναι διαφορετικά.

Την ίδια στιγμή που το Φοίνιξ ψάχνει ομάδα για να παραχωρήσει τον Κράουντερ γνωρίζοντας ότι θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, οι Πίστονς ξέρουν ότι δύσκολα θα μπορέσουν να παραχωρήσουν τον Γουόκερ αν δεν προσθέσουν μαζί του κάποιο ντραφτ πικ. Το Ντιτρόιτ όμως δεν σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο, αφού έχει στο μυαλό του να χτίσει πάνω σε νέα παιδιά, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για να δώσει ντραφτ πικ. Κοινώς, αν δεν αλλάξει κάτι, λογικά κάποια στιγμή απλώς οι δύο πλευρές θα λύσουν φιλικά τον δρόμο τους, λύνοντας την μεταξύ τους συνεργασία

Την σεζόν 2021/22 ο Γουόκερ είχε 11.6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής, με όλες τις επιδόσεις να είναι οι χειρότερες της καριέρας του.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss