Ο «κόκκινος Power Ranger» δολοφόνησε τον συγκάτοικο του με κατάνα και δικάζεται

Ο Ricardo Medina Jr., πρώην σταρ της σειράς «Power Rangers Wild Force», ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου την περασμένη Πέμπτη, για την δολοφονία του συγκατοίκου του Joshua Sutter.

Ο Medina «κατέθεσε την ομολογία του για το κακούργημα της εθελοντικής ανθρωποκτονίας και παραδέχτηκε τον ισχυρισμό που τον ήθελε να χρησιμοποίησε ένα σπαθί για το φόνο», δήλωσε το γραφείο του Δικαστηρίου του Los Angeles. Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει έως και έξι χρόνια φυλάκιση για το έγκλημα -η ποινή ανερχόταν στα 25 χρόνια αν δήλωνε αθώος- και η καταδίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαρτίου.

Ο 38χρονος ηθοποιός συνελήφθη έπειτα από διαπληκτισμό του με τον Sutter, ο οποίος στη συνέχεια μετατράπηκε σε φυσική πάλη. Σύμφωνα με το δικαστήριο ο Sutter ήταν συγκάτοικος του Medina, αν και ο δικηγόρος του ηθοποιού, Allen Bell, δήλωσε πως ήταν απλά ένας φίλος του….

PASADENA, CA – AUGUST 19: Actor Ricardo Medina Jr. participates in the 2012 Power Morphicon 3 held at the Pasadena Convention Center on August 19, 2012 in Pasadena, California. (Photo by Albert L. Ortega/Getty Images)

Σύμφωνα με το Τμήμα του Σερίφη της κομητείας του Los Angeles, ο Medina μπήκε στο υπνοδωμάτιό του στη μέση του καβγά, μαζί με την κοπέλα του, αλλά ο Sutter εισέβαλε έπειτα στο δωμάτιο. Τότε, ο Medina φέρεται να μαχαίρωσε τον Sutter με ένα ιαπωνικό σπαθί τύπου Κατάνα που είχε δίπλα στην πόρτα του υπνοδωματίου.

Στη συνέχεια, ο Medina κάλεσε το 911 (πρώτες βοήθειες) και περίμενε μέχρι να φτάσει η αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε. Ο Bell είπε στο ABC7 πως «Πρόκειται για μια υπόθεση αυτοάμυνας. Αυτό που έχετε εδώ είναι ένα άτομο που υπήρξε θύμα ξυλοδαρμού στην κουζίνα του σπιτιού, πριν πάει στο υπνοδωμάτιό του και κλειδωθεί εκεί προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του»….

Μια μαγνητοφώνηση του 911 που παίχτηκε κατά τη δίκη του Medina, έχει καταγράψει τον ηθοποιό να λέει «Διάολε, Josh. Γιατί το έκανες αυτό φίλε; Γιατί με ανάγκασες να το κάνω αυτό;». Ο πατέρας του θύματος, Donald Sutter, ισχυρίζεται από πλευράς του πως δεν υπήρχε περίπτωση ο γιος του να ξεκίνησε το καβγά.

Ο Medina έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως o Red Ranger, Cole Evans, στα 40 επεισόδια της σειράς του 2002 «Power Rangers Wild Force». Επέστρεψε στο franchise το 2011 ως ο κακός «Deker», στα 24 επεισόδια της σειράς «Power Rangers Samurai»….

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss