Ο Κωνσταντίνος Καζακός στο gossip-tv στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα του

Αποκλειστικές δηλώσεις στο gossip-tv έκανε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα του, Κώστα Καζάκου.

Το gossip tv το βράδυ της Τετάρτης (28-09) βρέθηκε στο κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος» οπού και πραγματοποιήθηκε η avant premiere λίγες μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της συγκλονιστικής σειράς Κόκκινο Ποτάμι.
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά και μίλησε με ενθουσιασμό τόσο για το τι πρόκειται να δούμε όσο και για την συνεργασία του με τον σπουδαίο Μανούσο Μανουσάκη.

«Θα δούμε τη συνέχεια της ιστορίας και θα φτάσουμε μέχρι και την Μικρασιατική καταστροφή. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πού θα φτάσει γιατί δεν έχω διαβάσει και τα τελευταία επεισόδια. Η σειρά αυτή είναι μεγάλη χαρά, είναι από τις σπάνιες σειρές της τηλεόρασης και η χαρά είναι μεγάλη που ξαναγίνεται.
Ο Μανούσος είναι μάστορας και ξέρει να κάνει πολύ ωραίες ιστορίες και όποιος βλέπει τη σειρά δεν μένει μόνο στο ψυχαγωγικό κομμάτι είναι και ιστορικό και αποκομίζεις γνώσεις βλέποντας αυτή τη σειρά», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss