Ο ΛεΜπρόν θέλει να αποκτήσει ομάδα του NBA στο Λας Βέγκας! (vid)

Όταν έρθει η μέρα να αποσυρθεί από τα παρκέ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να αποκτήσει ομάδα του NBA στο Λας Βέγκας!

Ο “Βασιλιάς” έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την επιθυμία να αποκτήσει ένα franchise στο ΝΒΑ.

Ο ΛεΜπρόν εντυπωσίασε το κοινό του Λας Βέγκας, αφού πέτυχε 23 πόντους σε 17:26 λεπτά, στη φιλική ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Φίνιξ Σανς με 115-119.

Τα highlights του Τζέιμς:

Ο Τζέιμς έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ, υπενθυμίζοντάς του τα μελλοντικά του σχέδια.

“Ξέρω ότι ο Άνταμ είναι στο Άμπου Ντάμπι αυτή τη στιγμή. Αλλά μάλλον βλέπει κάθε συνέντευξη και απομαγνητοφώνηση που προέρχεται από παίκτες του ΝΒΑ”, είπε ο Τζέιμς μετά τον αγώνα των Λέικερς με τους Φίνιξ Σανς. “Λοιπόν, θέλω μια ομάδα του NBA εδώ στο Λας Βέγκας, Άνταμ. Ευχαριστώ.”

Ο Σίλβερ είναι στο Άμπου Ντάμπι, για αγώνες preseason αυτή την εβδομάδα μεταξύ των Μιλγουόκι Μπακς και των Ατλάντα Χοκς. Έχει μιλήσει για σχέδια επέκτασης πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά υπήρξε επίσης ξεκάθαρη η πεποίθηση ότι το NBA δεν θα προχωρήσει στην προσθήκη ομάδων μέχρι να ολοκληρωθούν οι επόμενες Συλλογικές Συμβάσεις και οι τηλεοπτικές συμφωνίες.

Ο Σίλβερ αποκάλεσε το Λας Βέγκας “μια μεγάλη αθλητική αγορά”. Το ΝΒΑ έχει ήδη στενούς δεσμούς με το Λας Βέγκας και διεξάγει το Summer League του εκεί.

“Όπως είπα πριν, κάποια στιγμή, αυτό το πρωτάθλημα θα επεκταθεί, αλλά δεν είναι αυτή τη στιγμή που το συζητάμε”, δήλωσε ο Σίλβερ νωρίτερα φέτος.

Ο Τζέιμς είπε τον Ιούνιο στην εκπομπή του “The Shop: Uninterrupted” στο HBO Sports ότι θέλει να είναι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και αποκάλυψε τα σχέδιά του να την έχει στο Λας Βέγκας, το οποίο εδώ και καιρό αναφέρεται ως πιθανός τόπος επέκτασης.

Οι οπαδοί στο Λας Βέγκας χειροκροτούσαν τον Τζέιμς δυνατά και εκείνος απάντησε σημειώνοντας 23 πόντους σε 17:26 λεπτά. Έπαιξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας 8/11 σουτ εντός παιδιάς.

“Είναι η καλύτερη βάση οπαδών στον κόσμο και θα ήθελα πολύ να φέρω μια ομάδα NBA εδώ κάποια στιγμή”, είπε ο Τζέιμς. “Αυτό θα ήταν καταπληκτικό”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss