Ο Liam Hemsworth αντικαθιστά τον Henry Cavill στην 4η σεζόν του The Witcher του Netflix

Αν και η 3η σεζόν του The Witcher δεν έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα στο Netflix, η δημοφιλής υπηρεσία video streaming ανακοίνωσε μία σημαντική αλλαγή που έρχεται στη 4η σεζόν της σειράς: ο Liam Hemsworth θα αντικαταστήσει τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt of Rivia.

Οι δύο ηθοποιοί προχώρησαν στη δημοσίευση της εξέλιξης στους λογαριασμούς που διατηρούν στα κοινωνικά δίκτυα με τον Liam Hemsworth να δηλώνει κατενθουσιασμένος που του δόθηκε η ευκαιρία να ενσαρκώσει τον Gerald of Rivia, καθώς είναι fan της γνωστής σειράς αλλά και του Henry Cavill. Ούτε το Netflix αλλά ούτε και ο Henry Cavill έδωσαν κάποια εξήγηση για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη. 
«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες, και δυστυχώς, θα καταθέσω το μετάλλιο και τα ξίφη μου για την 4η σεζόν» είπε ο Henry Cavill στον λογαριασμό του στο Instagram. «Στη θέση μου, ο φανταστικός κ. Liam Hemsworth θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια, για τον χρόνο που αφιερώσαμε ενσαρκώνοντας τον Geralt, και με ενθουσιασμό να δω την προσέγγιση του Liam για αυτόν τον εξαιρετικά συναρπαστικό και προσεγμένο άνδρα. Καλέ μου Liam, αυτός ο χαρακτήρας έχει υπέροχο βάθος, απόλαυσε την εμπειρία να βουτήξεις σε αυτόν και να δεις τι μπορείς να ανακαλύψεις» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Henry Cavill.

Ο Liam Hemsw …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss