O Mario Testino ευχήθηκε στο ζευγάρι Hadid-Malik για τo μωρό τους, με το πιο στυλάτο post

Μία φωτογράφιση του ζευγαριού στη Νάπολη το 2016, αποτυπώνει τρυφερά τον έρωτά τους και γίνεται το «μέσο» για να τους συγχαρεί ο φωτογράφος μόδας για τον ερχομό του μωρού τους.

O Mario Testino φωτογράφισε πριν από τέσσερα χρόνια ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι: την Gigi Hadid και τον Ζayn Malik. Τους «πήγε» μέχρι τη Νάπολη της Ιταλίας, τους έβαλε να ποζάρουν μέσα στην εμβληματική Villa Lucia, να οδηγήσουν vespa, να περπατήσουν στα αναγεννησιακά πλακόστρωτα στενά. Η τρυφερή φωτογράφιση-editorial μόδας, δημοσιεύθηκε στο τεύχος «Μάιος 2016» της αμερικανικής Vogue και μπορείς να την δεις στην παρακάτω gallery.

Eπίσης μπορείς να την δεις και στο Ιnstagram Account του Τestino, γιατί μέσα από αυτήν την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη –την οποία ανέσυρε από τη μνήμη και από τα αρχεία του- αποφάσισε να ευχηθεί στο ζευγάρι για τον ερχομό της νεογέννητης κόρης τους. «Συγχαρητήρια για τη μικρή κορούλα σας, αγαπημένοι Gigi και Zayn», έγραψε στο caption των φωτογραφιών κάτω από το post του ο Testino.

To styling της συγκεκριμένης παραγωγής το έχει επιμεληθεί η Camilla Nickerson, το makeup η Lucia Pica και τα μαλλιά του ζευγαριού η Odile Gilbert. Δεν νομίζουμε –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- να έχει ευχηθεί κάνεις άλλος δημόσια στο ζευγάρι, με πιο fashionable τρόπο. Μέσα από αυτήν την παραγωγή που αναβλύζει αγάπη, οικειότητα και πάθος, ο Mario Testino έμελλε να απαθανατίσει με τα κλικ του την αρχή ενός μεγάλου έρωτα που οδήγησε σε ένα μωρό. Τον λες και τυχερό!
Δες επίσης: Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος (και ο πιο κομψός) στυλιστικός συνδυασμός

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss