Ο Μαρσέλο μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρσέλο κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρσέλο μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό, ενώ την Πέμπτη (29/9) ακολούθησε πιο εντατικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού τη θερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Μαρσέλο. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους τον πρώην αρχηγό και θρύλο της Ρεάλ, τον οποίο υποδέχθηκαν 24.000 οπαδοί της ομάδας στο Καραϊσκάκης.

Από την πρώτη του στιγμή ο Μαρσέλο άρχισε να δουλεύει στον Ρέντη, προκειμένου να φτάσει στην κατάλληλη κατάσταση. Πλέον, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Την Πέμπτη (29/9) ο Μαρσέλο ακολούθησε πιο εντατικό πρόγραμμα και υπολογίζεται πως χρειάζεται περίπου ένα δεκαήμερο, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Μίτσελ περιμένει τον Βραζιλιάνο πρώην αρχηγό της Ρεάλ, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα που έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά για τους ερυθρόλευκους. Επομένως, θα είναι ένα χρήσιμο “όπλο” στα χέρια του Ισπανού προπονητή.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Βραζιλιάνου σταρ με τη Ρεάλ ήταν απέναντι στην Μπέτις, στο φινάλε της La Liga, στις 20 Μαϊου 2022.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss