O Ματ Ντέιμον είπε «όχι» στο «Avatar» και σε 250 εκατ. δολάρια!

Ο Τζέιμς Κάμερον λέει στον Ματ Ντέιμον, για την απόρριψη της προσφοράς για το «Avatar»: «Ξεπεράστε το!»

Ο Τζέιμς Κάμερον λέει στον Ματ Ντέιμον να «ξεπεράσει» την ενοχή που νιώθει επειδή απέρριψε το ρόλο που τελικά έπαιξε ο Σαμ Γουόρθινγκτον στην ταινία «Avatar» του 2009.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης στο ραδιόφωνο του BBC, με αφορμή την κυκλοφορία του «Avatar: The Way of Water», ρωτήθηκε για την απόρριψη που δέχτηκε από τον Ντέιμον και απάντησε γελώντας: «Επικρίνει τον εαυτό του γι’ αυτό. Πραγματικά πιστεύω ότι “Ματ είσαι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου στον κόσμο, ξεπέρασέ το”. Αλλά έπρεπε να κάνει μια άλλη ταινία το “Bourne” και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Οπότε έπρεπε να το αρνηθεί δυστυχώς».

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ντέιμον είχε αποκαλύψει ότι απέρριψε το ρόλο στο «Avatar» και μαζί 250 εκατ. δολάρια (σύμφωνα με τους υπολογισμούς), καθώς ο Κάμερον του είχε προσφέρει υψηλή αμοιβή αλλά και το 10% των κερδών της ταινίας στο box office. «Θα μείνω στην ιστορία», δήλωσε ο Ντέιμον. «Δεν θα συναντήσεις ποτέ έναν ηθοποιό που απέρριψε περισσότερα χρήματα» πρόσθεσε.
Στη συνέχεια ο Κάμερον ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε ο Ντέιμον να έχει έναν ρόλο σε μία από τις μελλοντικές ταινίες του «Avatar», με τον σκηνοθέτη να απαντά: «Πρέπει να το κάνω. Πρέπει να το κάνουμε, ώστε ο κόσμος βρει και πάλι την ισορροπία του. Αλλά δεν θα πάρει το 10%».Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕΔιαβάστε επίσης

Emily in Paris: Δείτε τα πρώτα 7 λεπτά της τρίτης σεζόν

Τα δύο φαβορί για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ
Χριστούγεννα στο Netflix με «Emily in Paris» και «Knives Out»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss