Ο Ντεπ περιγράφει την κακοποίησή του από την Άμπερ Χερντ στην αγωγή σε βάρος της

Σκηνές παράνοιας, αλλοφροσύνης και ταιριαστές για μια «αρρωστημένη» σχέση  με τον ίδιο ως θύμα της τέως συζύγου του Άμπερ Χέρντ, περιγράφει ο Τζόνι Ντεπ στο πλαίσιο της αγωγής που έχει καταθέσει σε βάρος, ζητώντας 50εκατ δολάρια.

Ο 55χρονος ηθοποιός σε έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το περιοδικό People περιγράφει απίστευτες σκηνές βίας που ξεπερνούν τη φαντασία, και υποστηρίζει πως στην πραγματικότητα το θύμα της κακοποίησης ήταν εκείνος και όχι η 33χρονη. Κατηγορεί δε τη ηθοποιός πως προσπάθησε να παραπλανήσει τις διωκτικές αρχές παρουσιάζοντας φωτογραφίες με μώλωπες στο σώμα της οι οποίοι όμως ήταν αποτέλεσμα…μακιγιάζ. Σημειώνεται πως ο Ντεπ έχει καταθέσεις αγωγή σε βάρος της Χερντ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί, ο Ντεπ αρνείται πως κακοποίησε την Χερντ την οποία περιγράφει ως ένα άτομο που έκανε συχνή χρήση αλκοόλ, αμφεταμινών και είχε βίαια ξεσπάσματα.«Διέπραξε αμέτρητες πράξεις ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος μου, συχνά παρουσία τρίτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα μου προκάλεσε σοβαρή σωματική βλάβη».

Κάποια δε από τα περιστατικά που περιγράφει φαντάζουν εφιαλτικά. Ο Ντεπ ισχυρίζεται πως η τέως σύζυγός του τον κλωτσούσε και τον γρονθοκοπούσε ενώ πολύ συχνά «μου πετούσε αντικείμενα στο σώμα και στο κεφάλι μου». Μεταξύ αυτών, όπως λέει, βαριά μπουκάλια αναψυκτικών, κεριά, τηλεκοντρόλ κ.α, με αποτέλεσμα, όπως λέει, τον τραυματισμό του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, όταν της ζήτησε να υπογράψει ένα μεταγαμιαίο συμβόλαιο, λίγο μετά από τον γάμο τους το 2015, την έπιασε αμόκ. «Άρχισε να μου πετάει μπουκάλια. Το πρώτο μπουκάλι πέρασε ξυστά ​​από το κεφάλι μου, όμως μετά μου πέταξε μια μεγάλη γυάλινη φιάλη με βότκα». Το μπουκάλι έπεσε στην επιφάνεια που ο Ντεπ ακουμπούσε το χέρι του και, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές του, το δάχτυλό του έσπασε και κόπηκε. Όπως υποστηρίζει χρειάστηκαν τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθεί η ζημιά. Βέβαια όπως λέει δεν φοβήθηκε μόνο για το δάχτυλό του αλλά και για τη ζωή του.

Τελικά το 2016 ο Ντεπ της ζήτησε διαζύγιο αλλά μόνο μετά από ένα ακόμη αρρωστημένο επεισόδιο στη σχέση τους. «Αφού έφυγα από το διαμέρισμα όπου μέναμε μαζί στις 21 Απριλίου 2016, το επόμενο πρωινό η κ.Χερντ ή κάποιος από τους φίλους της αφόδευσε στο κρεβάτι μου. Ήταν ένα είδος αρρωστημένης φάρσας πριν φύγουν μαζί για το Coachella», εξηγεί ο ηθοποιός. Αργότερα, συνεχίζει, η Χερντ παραδέχτηκε στον διαχειριστή της περιουσίας τους ότι τα περιττώματα ήταν απλά «ένα άκακο αστείο».

Ο δικηγόρος της Χερντ, υποστηρίζει πως οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και αβάσιμοι και τονίζει πω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία είναι υπέρ της Χερντ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss