Ο οίκος μόδας της Στέλλας Βολακάκη από το Χαρωπό Σερρών κατακτά τον κόσμο

Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος
09/09/2022 12:42

Η Στέλλα Βολακάκη έραβε από τεσσάρων χρονών, σήμερα έχει το δικό της οίκο μόδας μέσω του οποίου εξάγει τις δημιουργίες της. Δεν βρίσκεται στο Κολωνάκι, ή στην Κηφισιά ή ακόμη στη Θεσσαλονίκη αλλά στο Χαρωπό Σερρών. Εκεί ζει με τα παιδιά της, εκεί δραστηριοποιείται και προσδίδει μια άλλη οπτική στην περιοχή. Μια οπτική μόδας.
Η ίδια μιλάει στο Newsbomb.gr και εξηγεί πως μπορεί να κάνει μόδα και να την προάγει σε ένα ακριτικό χωριό της χώρας μας, δίπλα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Δηλώνει χαρούμενη που οι δημιουργίες της κατακτούν και το εξωτερικό.
Στο Χαρωπό διοργάνωσε και φέτος επίδειξη μόδας η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Το παράδειγμα της Στέλλας δείχνει πως τα όνειρα δεν περιορίζονται, κάθε άλλο, αν τα θες τα υλοποιείς.

Έχεις έναν οίκο μόδας κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, στο Χαρωπό Σερρών, πως προέκυψε αυτό;
«Η καταγωγή μου είναι κατά το ήμισυ από Κρήτη νόμο Χανίων και κατά το ήμισυ από το Παλαιόκαστρο Σερρών. Εγώ γεννήθηκα στην Σέρρες και μεγάλωσα στο Σιδηρόκαστρο Σερρων. Ήμουν παντρεμένη στο Χαρωπό Σερρών και απέκτησα 2πανεμορφα παιδάκια ο λόγος που έχτισαν το ατελιε εκει και όχι στην Σέρρες ήταν για να είμαι 100% δίπλα στα παιδιά μου».

Από ποια ηλικία ράβεις; Ποιος σε ενέπνευσε στη μοδιστρική;
«Η πρώτη φορά που γάζωσα ένα ύφασμα ήταν σε ηλικία 4 ετών στην ραπτομηχανή της μητέρας μου η οποία ήταν η καλύτερη μοντελιστ της περιοχής και η αιτία που έχω αυτήν την σχεδόν ερωτική σχέση με τα υφάσματα και τα ρούχα».
Έχεις μοναδικά σχέδια, ρούχα…;
«Από μικρή λόγω της μητέρας μου είχα μάθει να φοράω καλοραμμένα και ξεχωριστά ρούχα. Αυτή είναι και η κεντρική γραμμή της κάθε συλλογής μου. Τα ρούχα που δημιουργώ είναι μοναδικά και πολύ προσιτά σε τιμές , για να μπορούν όλες οι γυναίκες να νιώσουν μοναδικές».

Ρούχα by Στέλλα Βολακάκη

Δουλεύεις ελληνικά υφάσματα ή και άλλα και γιατί;
«Δουλεύω μόνο ελληνικά υφάσματα γιατί εκτός ότι θεωρώ ότι έχουν εξαιρετική ποιότητα στηρίζω και τις ελληνικές επιχειρήσεις».
Έκανες μια επίδειξη μόδας; Πως το αντιμετώπισε αυτό ο κόσμος; Τι απήχηση είχε;
«Φέτος πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η επίδειξη μόδας. Η απήχηση που είχε στον κόσμο ήταν συγκινητική. Είχαμε 400 καθήμενους και κόσμο όρθιο γιατί δεν είχε χορό το μαγαζί για αλλά καθίσματα. Το ενδιαφέρον και η αγάπη που εισέπραξα μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss