Ο Οριόλα έδειξε τον Γιασικεβίτσιους ως υπεύθυνο για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ – ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA – PANATHINAIKOS / ÏÑÉÏËÁ(Á) ÏÃÊÁÓÔ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πιερ Οριόλα αποχαιρέτησε μέσω των social media την Μπαρτσελόνα, δείχνοντας τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ως υπεύθυνο για την αποχώρησή του, δύο χρόνια πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Σε θεωρητικό επίπεδο, ο Πιερ Οριόλα θα φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα γι ακόμη δύο χρόνια. Ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Στην πράξη όμως, αυτό δεν συνέβη. Οι δύο πλευρές θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τον έμπειρο ψηλό να εξηγεί μέσω των social media γιατί θα συμβεί αυτό.

Αποχωρώ από τον σύλλογο κατόπιν απόφασης του τεχνικού επιτελείου, δύο χρόνια πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου (τερματίστηκε μονομερώς από τον σύλλογο στις 30 Ιουνίου 2022). Ξέρω όμως πως πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου, όποτε είχα την ευκαιρία. Φεύγω με την ηρεμία και την περηφάνια κάποιου που δίνει το 100% από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τούτο ήταν το τέλος που ήθελα σε αυτόν τον σύλλογο” έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Πιερ Οριόλα μετακόμισε από τη Βαλένθια στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss