Ο Πάτσης δεν είναι πρόσωπο, είναι… ιδέα

Είναι ο Ανδρέας που όλοι ξέρουν όπως ο ίδιος έγραψε προ ημερών στο Facebook – Ένα απλό παιδί του λαού…

Η περίπτωσή του δεν είναι βεβαίως μοναδική. «Πάτσηδες» έχουν περάσει αρκετοί από την πολιτική ζωή του τόπου. Δεν ξέρω αν αυτά που έκανε ήταν νόμιμα ή παράνομα, ούτε βεβαίως με ενδιαφέρει να «ξεπλύνω» τις δραστηριότητές του. Σίγουρα όμως ήταν ανήθικες και ασύμβατες με την ιδιότητα του βουλευτή, του εκπροσώπου του Έθνους.
Ο Ανδρέας Πάτσης χρησιμοποίησε την ιδιότητα του πολιτικού στελέχους και του βουλευτή ως passport για να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Είδε το βουλευτιλίκι ως «μέσο» για να επιτύχει το σκοπό του, που δεν ήταν άλλος από τον πλουτισμό. Τέτοιου είδους άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιδεολογίες, ούτε κομματικές ταυτότητες, ούτε ηθικά κρατήματα… «Η κασαδούρα να πέφτει κι απ’ εδώ πάν κι οι άλλοι». Δεν έχουν ιδιαίτερους συναισθηματισμούς, ούτε κάποια πολιτική ζύμωση.

Σήμερα μπορεί να είναι στη ΝΔ, χθες στο ΠΑΣΟΚ, μεθαύριο κάπου αλλού, ίσα να γίνεται η δουλειά του. Το κακό για τη ΝΔ είναι ότι ο Ανδρέας Πάτσης μπορεί να εξελιχθεί για την γαλάζια παράταξη στο μοιραίο πρόσωπο που θα της στερήσε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss