Ο Pierce Brosnan δεν… λάτρεψε το No Time To Die – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο James Bond επέστρεψε με την ταινία No Time to Die, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, στην τελευταία ταινία του Daniel Craig, την οποία αποκάλυψε ο Pierce Brosnan πως δεν… λάτρεψε κιόλας. Ο προηγούμενος James Bond δήλωσε στο GQ UK πως είναι μεγάλος fan του Craig και θεωρεί πως η παρουσία του και οι ερμηνείες του ήταν πολύ καλές συνολικά. Λατρεύει το Skyfall, ωστόσο δεν είναι τόσο… σίγουρος για την τελευταία ταινία, καθώς ο Craig ήταν δυνατός, έδωσε και την ψυχή του, αλλά… Το άφησε εκεί λοιπόν, υπονοώντας πως μπορούσαν να την διαχειριστούν καλύτερα.

Να θυμίσουμε η σύνοψη για την ταινία No Time to Die είναι η εξής: Ο Bond έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο αυτή είναι βραχύβια, μιας και ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ανακαλεί τη βοήθεια του. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο πονηρή από ό, τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.
H σκηνοθεσία είναι του Cary Fukunaga και στο cast είναι οι Ralph Fiennes (M), Christoph Waltz (Blofeld), Lea Seydoux, Naomie Harris, (Moneypenny), Ben Whishaw (A), Rory Kinear, Jeffrey Wright, Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik, Lashana Lynch, Rami Malek. O Hans Zimmer (Inception, Gladiator, Dark Knight) θα επιμεληθεί το score με ερμηνεύτρια την 18χρονη Billie Eilish.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss