Ο Πονίτκα αποκλειστικά στο OnSports: Έτοιμος για τον Ολυμπιακός στο Super Cup, όνειρο ο Παναθηναϊκός κι ο κόσμος του

Η πρώτη συνέντευξη του Ματέους Πονίτκα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκο.

Ο Ματέους Πονίτκα είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και θα ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια των «πράσινων» μετά από ένα εξαιρετικό Ευρωμπάσκετ.

Ο Πολωνός φόργουορντ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (24/9) και παρακολούθησε από κοντά τη νέα του ομάδα, μπροστά στον κόσμο του «τριφυλλιού» που τον αποθέωσε.

Παράλληλα, έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού, στο OnSports.

Ο Πονίτκα εμφανίστηκε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να μπει να και να παίξει με την πράσινη φανέλα, τονίζοντας πως ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε γι’ αυτόν, παίζοντας σε μια κορυφαία ομάδα, με τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως είναι πανέτοιμος και αν ήταν στο χέρι του θα έπαιζε και στον τελικό με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός θα πάει για τη νίκη και τον τίτλο στο Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό σε μια εβδομάδα.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αγωνιστώ για ένα τεράστιο κλαμπ, όπως ο Παναθηναϊκός. Μεγαλώνοντας τον έβλεπα να πηγαίνει σε final four, να κατακτά τρόπαια, όποτε τώρα νιώθω πως ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είμαι σε μια κορυφαία ομάδα, με τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη! Πως να το περιγράψω; Είναι σαν να πήρα από τώρα το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων. Όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο με συναρπάζει η ιδέα. Μπαίνοντας στους αγώνες και παίζοντας με αυτή τη φανέλα ελπίζω πως θα νιώθω φανταστικά» τόνισε αρχικά  Πονίτκα.

Και πρόσθεσε για την ετοιμότητά του: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιζα και σήμερα κόντρα στην Αρμάνι. Είμαι ανταγωνιστικός και θέλω να παίζω. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να μπω με την υπόλοιπη ομάδα, να ξεκινήσω προπονήσεις και να παίξω με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού (Σούπερ Καπ Ρόδου 1-2 Οκτωβρίου), όπου αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του ξεκαθάρισε: «Φυσικά θα είμαι έτοιμος να παίξω. Είμαι έτοιμος αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μπω και να παίξω. Τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, όλοι γνωρίζουν την απίστευτη αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πρέπει να νικάει παιχνίδια και να κερδίζει τίτλους. Θα πάμε για να κερδίσουμε».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss