Ο Ποτσέκο αποκάλυψε τον διάλογο με τον Γιάννη: ‘Εγώ του είπα σ’ αγαπώ κι αυτός άντε γαμ…’

EUROBASKET 2022

Σε μια απολαυστική διήγηση της περίφημης αγκαλιάς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στ’ αποδυτήρια της Mercedes Benz Arena ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, αποκάλυψε τη μεταξύ τους σύντομη στιχομυθία αποκαλύπτοντας και την απάντηση που του έδωσε ο Greek Freak.

Η αγκαλιά του Τζιανμάρκο Ποτσέκο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αμέσως μετά από τη νίκη της Ιταλίας επί της Σερβίας στη φάση των “16” του EuroBasket 2022 έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου και κατέληξε να γίνει το viral στιγμιότυπο της διοργάνωσης.

Ακόμη και τώρα, αρκετές ημέρες αργότερα, αποτελεί το κέντρο της συζήτησης. Ο Ιταλός εκλέκτορας επανήλθε, καθώς στη διάρκεια εκδήλωσης ρωτήθηκε και αποκάλυψε τι ειπώθηκε τη στιγμή που έπεφτε στα γυμνασμένα χέρια του Greek Freak.

Είχα μόλις αποβληθεί από το ματς, πριν από λίγα λεπτά και καθώς έφευγα είδα τον αδελφό του Γιάννη. Έκλαιγα. Νομίζω ήξερε πως περνούσα ένα πολύ άσχημο τέταρτο.

Όταν βγήκα από τα αποδυτήρια και μόλις το ματς είχε τελειώσει, με βλέπει και μου χαμογελάει. Εκείνη την ώρα άρχισα να τρέχω. Τον είδα πολύ αυστηρό, αλλά μετά γέλασε και στη συνέχεια τον φίλησα και τον αγκάλιασα. Ύστερα του είπα ‘σε αγαπώ’ και μετά στα ελληνικά, δεν το κατάλαβα ακριβώς, αλλά μου απάντησε ‘άντε γ@@@“, ανέφερε ο Ποτσέκο και έκανε τους παρευρισκόμενους να πέσουν κάτω από τα γέλια.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss