Ο Quentin Tarantino ήθελε να κάνει ταινία το κομικ Django/Zorro αλλά τα νέα δεν είναι καλά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μια από τις ταινίες που είχε κάνει πριν χρόνια ο Quentin Tarantino ήταν το Django Unchained και υπήρχαν σκέψεις να μεταφερθεί με διαφορετικό τρόπο και πάλι στην μεγάλη οθόνη, σε μια ταινία βασισμένη σε κόμικ. Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει όπως αναφέρει το GQ, μιας και για να μεταφερόταν το DJANGO/ZORRO στο σινεμά χρειαζόταν πολυ μεγάλο budget και έτσι λόγω οικονομικών δεν προχώρησε.

Πριν λίγα χρόνια είχε αναφέρει το Collider πως ο Quentin Tarantino με την βοήθεια του κωμικού Jerrod Carmichael, θέλει να κάνει ταινία το crossover κόμικ της Dynamite Entertainment, Django/Zorro με τον διάσημο σκηνοθέτη να εμπλέκεται μόνο στο σενάριο. Άλλωστε έχει δηλώσει ότι θα κάνει 10 ταινίες, με μια ακόμα να μένει να σκηνοθετήσει, οπότε η λογική λέει πως θα επέλεγε κάποιο άλλο project, ωστόσο ούτε αυτό θα γίνει
Ο Tarantino έχει συνδημιουργήσει το Django/Zorro σε σενάριο του Matt Wagner και σχεδιασμό του Esteve Polls από το 2015. Εξελίσσεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας εκεί όπου ο Django συνατάει τον Diego de la Vega, γνωστός και ως θρυλικός Zorro. Ο πρώτος αναλαμβάνει να γίνει “σωματοφύλακας” του δεύτερου, με τους δυο να αναζητούν εκδίκηση για γεγονότα που είχαν προηγηθεί.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss