Ο Quentin Tarantino θα έκανε ταινία το κομικ Django/Zorro με δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο αλλά το project… ναυάγησε – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μια από τις ταινίες που είχε κάνει πριν χρόνια ο Quentin Tarantino ήταν το Django Unchained και υπήρχαν σκέψεις να μεταφερθεί με διαφορετικό τρόπο και πάλι στην μεγάλη οθόνη, σε μια ταινία βασισμένη σε κόμικ. Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει όπως αναφέρει το GQ, μιας και για να μεταφερόταν το DJANGO/ZORRO στο σινεμά χρειαζόταν πολυ μεγάλο budget και έτσι λόγω οικονομικών δεν προχώρησε.

Πριν λίγα χρόνια είχε αναφέρει το Collider πως ο Quentin Tarantino με την βοήθεια του κωμικού Jerrod Carmichael, θέλει να κάνει ταινία το crossover κόμικ της Dynamite Entertainment, Django/Zorro με τον διάσημο σκηνοθέτη να εμπλέκεται μόνο στο σενάριο. Άλλωστε έχει δηλώσει ότι θα κάνει 10 ταινίες, με μια ακόμα να μένει να σκηνοθετήσει, οπότε η λογική λέει πως θα επέλεγε κάποιο άλλο project, ωστόσο ούτε αυτό θα γίνει.
Μιλώντας στο USA Today, ο Antonio Banderas ανέφερε πως ο Quentin Tarantino τον προσέγγισε για να παίξει στην συγκεκριμένη μεταφορά στα Όσκαρ του 2020, για να παίξει τον Zorro σε μεγαλύτερη ηλικία, κάτι που θα είχε πλάκα, ενώ ο Jamie Foxx θα είχε τον ρόλο του Django φυσικά.
Ο Tarantino έχει συνδημιουργήσει το Django/Zorro σε σενάριο του Matt Wagner και σχεδιασμό του Esteve Polls από το 2015. Εξελίσσεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας εκεί όπου ο Django συνατάει τον Diego de la Vega, γνωστός και ως θρυλικός Zorro. Ο πρώτος αναλαμβάνει να γίνει “σωματοφύλακας” του δεύτερου, με τους δυο να αναζητούν εκδίκηση για γεγονότα που είχαν προηγηθεί.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.