O Robert Downey Jr. θέλει να κάνει Sherlock Cinematic Universe – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Τα sequel είναι πολύ συχνό φαινόμενο πλέον στην μεγάλη οθόνη και όπως έχουμε αναφέρει για πολλούς και διάφορους λόγους επιστρέφουν ακόμα και πολλά χρόνια μετά την προηγούμενη ταινία.

Ένα από αυτά είναι και εκείνο που θα δούμε για το Sherlock Holmes με την ταινία νο3 να προβάλλεται στις 22 Δεκεμβρίου του 2021 και φυσικά οι Robert Downey Jr, Jude Law θα επιστρέψουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους όπως και η Rachel McAdams, ενώ ο Dexter Fletcher (Rocketman) είναι και επίσημα ο νέος σκηνοθέτης.

Ο Robert Downey Jr. ωστόσο ανέφερε πως θέλει να κάνει ένα Sherlock Cinematic Universe, δηλαδή η νέα ταινία να αποτελέσει κομμάτι από ένα σύμπαν που θα δημιουργηθει με ταινίες και σειρές που θα γίνουν μελλοντικά.

Ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ πως η νέα ταινία θα αποτελέσει την ευκαιρία να δουλέψουμε λίγο περισσότερο ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε spin off με συγκεκριμένους χαρακτήρες βλέποντας λίγο και τί συμβαίνει στο τηλεοπτικό τοπίο, πως δηλαδή η Warner οργανώνει πράγματα στο HBO Max. Η ιστορία του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ είναι η ιδανική για ένα νέο σύμπαν, οπότε γιατί να κάνουμε τρίτη ταινία αν δε μπορούμε να διασκευάσουμε μετά στοιχεία της; Δεν θέλω να επαναλάβουμε ό,τι κάνουν άλλοι, απλά θέλω να δοκιμάσουμε κάτι που έχει γίνει με επιτυχία σε άλλα είδη.»

Η σεναριακή ομάδα αποτελείται από τους Geneva Dworet-Robertson (Tomb Raider), Kieran Fitzgerald (Snowden), Justin Malen (Baywatch), Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), Gary Whitta (Star Wars: Rogue One).

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss