O Russell Crowe… πετσόκοψε προσβλητικό σχόλιο για την ταινία Master And Commander – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Ο Russell Crowe έδωσε την καλύτερη απάντηση σε online σχόλιο του μουσικού Ian McNabb, ο οποίος χαρακτήρισε πως η ταινία Master And Commander είναι το καλύτερο… αντίδοτο για όσους διαμαρτύρονται πως δεν μπορούν να κοιμηθούν κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Το tweet που θα δείτε παρακάτω ανέφερε πως δεν κατάφερε ο Ian McNabb να ξεπεράσει το δεκάλεπτο στην ταινία και… ευχαριστεί τον Russell Crowe. Φυσικά η απάντηση που του ήρθε ήταν “πληρωμένη” και με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως αυτό είναι το πρόβλημα με τα “παιδιά” στην σημερινή εποχή, δεν ξέρουν να εστιάζουν (εννοώντας στα σωστά σημεία). Συνέχισε λέγοντας πως η ταινία του Peter Weir είναι εξαιρετική, χαρακτηρίζοντας την “απαιτητική, προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια, επική ιστορία πιστότητας, χωρίς να υπολογίζει το κόστος”. Ανέφερε επίσης πως είναι μια εκπληκτική κινηματογράφιση από τον Russell Boyd και ένα μαγευτικό soundtrack, σίγουρα σε μι ταινία για “ενήλικους”. Ακολουθεί η στιχομυθία και τα αντίστοιχα σχόλια από χρήστες του twitter.

Η υπόθεση για την ταινία: Στη διάρκεια των ναπολεόντειων πολέμων, ο Τζακ Όμπρεϊ, κυβερνήτης ενός βρετανικού πλοίου, δέχεται ξαφνική επίθεση από ένα γαλλικό πολεμικό σκάφος. Παρά τις ζημιές που υπέστη, ο Όμπρεϊ αποφασίζει να κυνηγήσει το εχθρικό σκάφος μέχρι τα πέρατα του κόσμου.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss