O Shazam δεν πάει… πουθενά παρά το μπάχαλο με τις αλλαγές τις DC – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε καλά νέα για την DC, μετά την αποπομπή του Henry Cavill από τον ρόλο του Superman, την ακύρωση της τρίτης ταινίας Wonder Woman και το franchise του Black Adam, ωστόσο ένας άλλος ξεκαθάρισε τα πράγματα. Ο ηθοποιός Zachary Levi απάντησε σε fan που αναφέρθηκε στην πιθανότητα recast του ως Shazam, λέγοντας πως δεν χρειάζεται να πιστεύει όσα διαβάζει στο Internet και ουσιαστικά διαψεύδοντας τα σενάρια διαδοχής του. Περιμένουμε φυσικά και πιο επίσημες ανακοινώσεις, όπως και γενικότερα το μελλοντικό πλάνο της DC.

Oooh, I really wouldn’t go believing everything you see on the internet. I’m Gucci, Ash. We all Gucci. 😎 https://t.co/684SarbP1P
— Zachary Levi (@ZacharyLevi) December 20, 2022

Tο Shazam αποτέλεσε μια επιτυχημένη ταινία των Warner Bros. και DC, με πρωταγωνιστή τον Zachary Levi και έχουμε το sequel Shazam: Fury of the Gods που θα προβληθεί στις 16 Mαρτίου, ενώ έχει βγει εδώ και καιρό το πρώτο επίσημο trailer.
[embedded content]
Η ταινία όπως επιβεβαιώθηκε θα έχει την cameo εμφάνιση της Wonder Woman, όπως επιβεβαιώθηκε και από το trailer του CinemaCon και μάλιστα με ασυνήθιστο τρόπο. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο συγκεκριμένο footage, απεικονίζεται ο πρωταγωνιστής να έχει βγει ραντεβού με την Wonder Woman, αν και το πρόσωπο της δεν φαίνεται ποτέ (στα πλαίσια και του cameo από τον Superman που είδαμε στην πρώτη ταινία). Ο Shazam πάει να φιλήσει την Wonder Woman, αλλά αυτή δεν ανταποκρίνεται, ενώ φεύγει και από το τραπέζι. Όταν ο ήρωας επιμένει τότε ακολουθώντας την θα δει πως το πρόσωπο δεν είναι της Gal Gadot αλλά ενός μάγου (Djimon Hounsou) στο σώμα της Wonder Woman. Ολόκληρη η σκηνή ωστόσο είναι ένα όνειρο που βλέπει ο πιτσιρικάς Billy Batson (Asher Angel), που ξυπνάει στο τέλος του trailer.
Στην ταινία θα δούμε την Ηelen Mirren που θα υποδυθεί την Hespera, κόρη του Άτλαντ και την Lucy Liu ως μια ακόμα villain, την Kalypso. Η σκηνοθεσία είναι του David F. Sandberg, ενώ πρωταγωνιστούν εκτός των προαναφερθέντων και οι Adam Brody, Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Asher Angel, Faithe Herman, Rachel Zegler.
Η υπόθεση για την πρώτη ταινία είναι η εξής: Όλοι έχουμε έναν σούπερ ήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται λίγη μαγεία για τον αναδείξουμε. Στην περίπτωση του Billy Batson, το μόνο που χρειάζεται είναι να φωνάξει τη λέξη SHAZAM!. Αυτό το 14χρόνο υιοθετημένο παιδί μπορεί να μεταμορφώνεται στον ενήλικο σούπερ ήρωα Shazam, ύστερα απο την συνάντηση του με έναν αρχαίο μάγο. Αν και παραμένει παιδί μέσα στο καλογυμνασμένο κορμί του Shazam, ο Billy ξεφαντώνει με την ενήλικη εκδοχή του κάνοντας αυτό που θα έκανε κάθε έφηβος με σούπερ δυνάμεις: περνάει τέλεια! Μπορεί να πετάξει? Έχει όραση …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss