Ο Σπαλιάρας τρολάρεται στο συμβούλιο του Survivor!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν γλίτωσε από το τρολάρισμα στο Survivor ούτε στο συμβούλιο του νησιού. Η φάρσα που έκαναν οι συμπαίκτες του στον Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον παρουσιαστή του ριάλιτι, Σάκη Τανιμανίδη.

«Πριν μπούμε σε αυτά τα βαριά θέματα συζήτησης, θέλω να γυρίσω πρώτα στους διάσημους και θέλω μαζί μου παιδιά να με βοηθήσετε λιγάκι, θέλω την προσοχή σας, θα ήθελα όλοι μαζί να κοιτάξουμε ψηλά στον ήλιο και να πούμε: «Ήλιε μου, ήλιε μου, ομμμμ» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης παίρνοντας βαθιές ανάσες και προκαλώντας τα γέλια των παικτών της ομάδας των Διασήμων.

«Τελικά πιάνει αυτό έτσι Γιώργο; Όταν το είδα λέω τι κάνουν αυτοί, αλλά τώρα που το κάνω γεμίζουν τα πνευμόνια σου. Γιάννη μου τι έγινε;» είπε ο παρουσιαστής, πειράζοντας τον Γιάννη Σπαλιάρα που «την πάτησε» στο αστείο που του έστησαν.

«Τι να πω συγχαρητήρια στον Γιώργο Χρανιώτη για το σενάριο σκηνοθεσία και Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου. Ανησύχησα γιατί είναι φίλος μου, αλλά εντάξει όλα καλά» απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss