Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στις υποκλοπές

Να κρατήσει την υπόθεση των παρακολουθήσεων ψηλά στην πολιτική ατζέντα επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζει ότι τα νέα δημοσιεύματα «επιβεβαιώνουν την ενοχή Μητσοτάκη».

«Οι νέες αποκαλύψεις του insidestory.gr, σύμφωνα με τις οποίες η αγορά του Predator “κρύφτηκε” μέσα σε άλλη σύμβαση της ΕΥΠ και πως το κακόβουλο λογισμικό λειτουργούσε σε χώρο που ελέγχει η ελληνική κυβέρνηση, επιβεβαιώνουν απλά την ενοχή Μητσοτάκη», ανέφερε σε δήλωση του ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Για την Κουμουνδούρου, τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα. Η ΕΥΠ και το Pretador είναι κάτι παραπάνω από «συγκοινωνούντα δοχεία». Δουλεύουν μαζί, υπό την καθοδήγηση του Μεγάρου Μαξίμου. Επομένως, δεν πείθονται καθόλου από τις εξηγήσεις που έχει δώσει ως τώρα η κυβέρνηση, επιμένοντας στην «ενοχοποίηση» του πρωθυπουργού για την υπόθεση.

Όπως δεν φαίνεται να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα όσα είπε νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, που υποστήριξε ότι υπάρχει περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι «θύμα» ο ίδιος του κυκλώματος που πραγματοποιούσε τις παρακολουθήσεις.
Ωστόσο, για τον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει βασικό ζήτημα η αποκάλυψη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss