Ο Tom Cruise τερμάτισε (μάλλον) τα κασκαντεριλίκια

Έχει σκαρφαλώσει σε ουρανοξύστες, έχει κρεμαστεί από αεροπλάνα, έχει κρατήσει για λεπτά την αναπνοή του κάτω από το νερό, ενω πρόσφατα πέρασε σε άλλο επίπεδο, με τον ίδιο να εμπλέκεται σε ένα κυνηγητό με ελικόπτερα, όπου χρειάστηκε να κάνει κάποιους επικίνδυνους ελιγμούς σε μια στενή εναέρια διαδρομή.

Εντάξει ναι, το έχουμε καταλάβει (πλέον). Ο Tom Cruise είναι ενα junkie της αδρεναλίνης, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μας κάνει να νομίζουμε οτι γυρίζει ταινίες δράσης για να ικανοποιεί το πάθος του.

Δεν φτάνει, λοιπόν, που πέρσι ο Tom Cruise έκανε παρκούρ από μια ταράτσα στην άλλη κατά τα γυρίσματα του Mission: Impossible – Fallout και έσπασε το πόδι του αναγκάζοντας το στούντιο να σταματήσει (και να φεσωθεί κάμποσα εκατομμύρια δολάρια), αλλά τώρα ξεκίνησε να κάνει και ελεύθερες πτώσεις από αεροπλάνα που πετάνε στα 25.000 πόδια με ταχύτητα 200 μίλια την ώρα, όπως έγραψε στην φώτο που ανέβασε στο Ιnstagram ο σκηνοθέτης της ταινίας Christopher McQuarrie.

Και φυσικά ούτε ο ίδιος ο Cruise δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει κι αυτός μια αναμνηστική φωτογραφία από την πτώση, αναγγέλοντας επίσης την άφιξη της ταινίας το καλοκαίρι του 2018.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss