O Tom Felton έβγαλε πολλά εκατομμύρια για… μισή ώρα στις ταινίες Harry Potter – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Aναμφίβολα το franchise του Harry Potter είναι σημαδιακό για τον κινηματογράφο εδώ και πολλά χρόνια, γαλουχώντας γενιές και γενιές, με την απήχηση να είναι μεγάλη, δημιουργώντας παράλληλα και πολλούς fans.

Όπως είναι λογικό όλοι εστιάζουν στους πρωταγωνιστές του franchise, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint ή κάποιους άλλους χαρακτήρες, ωστόσο ο Tom Felton έβγαλε ίσως και τα περισσότερα λεφτά αναλογικά με την συμμετοχή του.
Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Draco Malfoy έβγαλε 14 εκατ. λίρες για… 31 λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα, οι σκηνές του έφτασαν μόλις τα 31 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα συνολικά στις οκτώ ταινίες, οι οποίες του απέφεραν 14 εκατ. λίρες!
Κάτι που σημαίνει πως έβγαζε περίπου 450.000 για κάθε λεπτό, την ώρα που ο πρωταγωνιστής Radcliffe εμφανίστηκε για 539 λεπτά – και φέρεται να έβγαλε κάτι λιγότερο από 100 εκατομμύρια. Όχι και αμελητέο ποσό φυσικά.

Tom Felton was paid a staggering £14,000,000 for his role as Draco Malfoy in the Harry Potter movie franchise, despite having just 31 minutes and 45 seconds of screen time.
This works out at a not-too-shabby £451,613 per minute 🤯 https://t.co/wjVgsaq87I
— Metro (@MetroUK) October 27, 2022

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss