Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μιλάει στην Αυτοψία για τον χαμό του αδερφού του Παντελή

Λίγες μόλις ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία».

Ο πόνος δεν περνάει
Μιλώντας για όλο αυτό το διάστημα που Παντελής έχει φύγει από την ζωή, ο αδερφός του δεν κρύβει πως ο χρόνος αυτός του άφησε «σίγουρα πίκρα, σίγουρα ο πόνος δεν περνάει και κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο που μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς κάποιο κέρδος. Όσο υπήρχε ο Παντελής,  μπορεί να πει κανείς ότι έρχονταν για εκείνον. Αλλά τώρα δεν υπάρχει ο Παντελής και ο κόσμος που έρχεται, έρχεται για να μας δείξει την αγάπη του προς εκείνον».

Νιώθω μόνο περηφάνεια
«Αυτό που εισπράττω δεν περιγράφεται με λόγια. Τόση αγάπη, τόση περηφάνεια… Αυτό που νιώθω είναι ότι ο καθένας ταυτίστηκε με τον Παντελή. Άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν και δεν τον είχαν δει ποτέ, νιώθουν ότι ήταν αδερφός τους, ξάδερφός τους, θείος τους(…)Ταυτίζονται με το απλό παιδί που από μια γειτονιά της Νέας Ιωνίας, χωρίς να χτυπήσει πόρτες, κατάφερε να φτάσει ψηλά».

Δηλώσεις για τη Φρόσω και τη Μίνα
Αναφερόμενος στη Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου με τις οποίες η οικογένεια του έχει εμπλακεί σε έναν σκληρό δικαστικό πόλεμο, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ξεκαθάρισε πως «το μόνο που θέλουμε είναι να βγει η αλήθεια και μόνο η αλήθεια. Ευελπιστώ να φτάσουμε εκεί. Πιστεύω ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Σύμφωνα με όλα τα ευρήματα κορυφαίων επιστημόνων, όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού. Πιστεύω η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει όπως ξέρει την δουλειά της».

«Ο Παντελής δεν γυρνάει. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για να δικαιωθεί η ψυχή του και να είναι ήρεμος. Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά που είναι σαν να μας λέει “ψάξτε καλύτερα”. Aν τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα δεν θα ασχολιόμασταν με αυτό το κομμάτι. Πλέον επειδή οι αρχικές υποψίες έγιναν ντοκουμέντα θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για την ψυχή του Παντελή(…)Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει. Κανείς από την οικογένεια δεν έχει ασχοληθεί ούτε με τα κορίτσια ούτε με οτιδήποτε. Εγώ θέλω να βγει η αλήθεια και μόνο!»

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss